AC MILAN-SPILLERE OG FANS LIKER IKKE PAOLO MALDINI SLUTTER

Det er en ekte klubblegende som nå, trolig for siste gang, forlater San Siro. Paolo Maldini som virkelig ikke liker hva AC Milan sin amerikanske eier tenker å gjøre med klubben har nå sluttet som teknisk direktør.

Spillerne er i harnisk over det som skjer og støtter Maldini mer enn de som faktisk betaler regningene. AC Milan som etter en sterk sluttspurt og poengtrekk for Juventus havnet på en 4.plass og spill i Champions League vil trolig likevel ha problemer med å beholde alle spillerne de ønsker og også vanskeligheter på spillermarkedet generelt. Klubber med intern uro får ofte det problemet.

Les: Tottenhams svært nye manager Ange Postecoglou tar frem øksen og slanker stallen med ni spillere

Det blir nok ikke like tårevått som da tidens største svenske stjerne Zlatan Ibrahimovic tok farvel, men likevel skuffende for mange.

AC Milan bekrefter på sine sider det er slutt.

Avgjørelsen ble fattet etter et møte mandag, ifølge blant andre Gazetta dello Sport. Maldini og Cardinale var ikke enige om veien videre for klubben, og møtet mandag varte bare i få minutter før utfallet var klart. Bak begrepet «veien videre» sjuler det seg en kraftig irritasjon fra eierne at alle hører på Maldini. – Han hadde rett og slett for mye makt i klubben på grunn av sin legendestatus.

Les: Jack Butland klar for ny klubb etter å ha sett på sine lagkamerater i Manchester United spille fotball i et halvt år

Ifølge La Repubblica skal flere spillere være misfornøyde med at Maldini fjernes fra jobben.

Maldini spilte for de rød- og svartstripede i 25 år før han la opp i 2009. I alt ble det sju Serie A-titler og fem europacuptriumfer med Maldini i forsvaret.

I 2018 ble Maldini ansatt i klubben som utviklingsdirektør før han året etterpå fikk tittelen som teknisk direktør. Han har blant annet vært avgjørende i viktige signeringer. Han undertegnet i fjor sommer en toårskontrakt, men mister jobben etter én sesong.

I fjor vant Milan ligaen for første gang på elleve år. I etterkant ble Maldini hyllet for jobben han hadde gjort med å styrke laget.

Les på F7: Hvorfor er det verdt å drikke syltet agurkjuice?

Milan tapte semifinalen i Champions League mot stadionkamerat Inter Milan.

2023-06-06T20:07:06Z dg43tfdfdgfd