CHELSEA-STJERNE FORBEREDER SEG På KLUBBYTTE

Graham Potters Chelsea ser ut til å ha kommet seg ut av den dypeste gjørma de har befunnet seg i store deler av sesongen, men det er fortsatt noen saker som må behandles, spesielt Mason Mounts fremtid.

Ifølge The Sun har den engelske landslagsspillerens nåværende kontraktsforhadlinger stoppet opp, og med overgangsvinduet som nærmer seg raskt, begynner det å haste for Chelsea.

LES OGSÅ: Ten Hag gir ikke opp drømmesignering

Det antas at en rekke klubber er interessert, og spilleren selv ønsker seg en betydelig lønnsøkning.

Champions League-fotball på Stamford Bridge er foreløpig usannsynlig neste sesong, med mindre de kan sette inn en formidabel sluttspurt. Mount sannsynligvis ønske å prøve seg andre steder uansett om Potter klarer kvalifiseringen eller ikke.

En overgang bort fra Stamford Bridge virker enda mer sannsynlig etter at nyheten om at Mount har fått ny agent.

Champions League: Blytung trekning for de engelske lagene

I følge journalisten, Jacque Talbot, har Mount sluttet seg til Wasserman, som teller tidligere Barcelona-sjef Ronald Koeman blant sine klienter.

Det kan være liten annen grunn til å gjøre det på akkurat dette tidspunktet med mindre du er misfornøyd med forhandlingen til representantene dine, og en manglende evne til å sikre det som er ønsket. Eller om du ønsker å bytte klubb.

Flere store klubber skal være villige å tilby Mount det han ønsker i lønn. Bl.a. Liverpool og Newcastle skal følge situasjonen nøye.

2023-03-18T14:01:50Z dg43tfdfdgfd