FOOTBALLTRANSFERS: INGEN TVIL OM HVEM MANCHESTER UNITED TRENGER MELLOM STENGENE

Manchester United har hatt speidere jevnlig på tribunen for å holde følge med utviklingen til Diogo Costa. Portos stjernekeeper har rykket opp på lista som potensiell arvtageren til David de Gea. Footballtransfers mener bestemt Costa er den beste kandidaten til regjere som sisteskanse for Man United de neste årene.

Selv om kontraktsforhandlingene med David de Gea om forlengelse fortsatt ikke har gitt noen resultater, er og blir spanjolen en av de beste keeperne i Premier League. Denne sesongen har det blitt 11 clean sheets og mye ros fra Ten Hag.

LES: Står klar med svimlende 180 millioner euro!

De Gea må fortsatt godta 50 prosent lønnskutt for å få forlengelse, i mellomtiden jobber United med alternativene. Så tilbake til Costa. Den portugisiske landslagskeeperen signerte ny kontrakt med Porto som inkluderte en utkjøpsklausul på 75 millioner euro. Footballtransfers mener dette er vel anvendte penger for United å gå opp mot verdensrekorden da Chelsea bladde opp 80 millioner euro for Kepa Arrizabalaga i 2018.

Så hva er så spesielt med Costa?

Footballtransfers trekker frem hvordan Erik ten Hag brukte Andre Onana hos Ajax i en aktiv rolle, der keeperen var glimrende med beina og mye involvert i spillet. De Gea er klart sterkere med hendene enn beina, der Costa totalt overgår spanjolen med ballkontroll langs bakken. Porto-keeperen har dobbelt så mange pasninger som De Gea per 90 minutter, likevel ikke flere feilpasninger enn United-keeperen. En 23 år ung keeper som passer glimrende inn i Ten Hag-fotball.

LES: Villig til å betale titalls millioner for å overtale Dele Alli om å endre planen

A

2023-03-18T19:46:54Z dg43tfdfdgfd