GA SPILLER BESKJED OM å STIKKE ETTER FøRSTE DAG På TRENING

Selv om den James Rodriguez har tjent sine titalls millioner i året siden overgangen til Real Madrid i 2014, har det vært langt mellom de sportslige oppturene. Kolombianeren har vært med på å sanke titler hos kongeklubben og Bayern på utleie, men til smått med spilletid. Dette skulle endre seg hos Everton i 2020. Debutsesongen startet lovende. Så stakk Carlo Ancelotti.

Ancelotti hadde akkurat vist Everton-spillerne og supporterne at «alt er mulig» med 10. plass i Premier League, åtte fattige poeng unna Champions League-billetten. Med i troppen var en James Rodriguez som leverte til godkjent med 6 scoringer og 5 assists på 23 Premier League-kamper.

LES OGSÅ: RMC Sport: Får milliarden for å bli

Så fikk Ancelotti et tilbud han ikke kunne takke nei til hos Real Madrid, inn kom tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez. For James Rodriguez tok det ikke mange minuttene med Benitez før all optimisme forsvant. Nå forteller spilleren hva som skjedde.

-Den første dagen han kom til Everton sa han til meg at jeg skulle dra, begynner Rodriguez ifølge Goal.

-«Du er 30 år gammel og jeg vil ha unge spillere som har masse energi», forteller Rodriguez om beskjeden han fikk av Benitez.

Marsjordre på første trening.

LES OGSÅ: Southgate advarer United-spiller: Må komme endringer

Etter dette har angrepsspilleren hatt et kort opphold i Qatar og hos Olympiakos. Nå tripper 31-åringen rundt uten klubb og med bitre minner fra siste del av oppholdet på Goodison Park. Det hører også med til historien at Rafael Benitez selv var ferdig på Goodison Park, rundt seks og en halv måned etter første trening – uten at det hjelper Rodriguez.

2023-05-25T18:32:31Z dg43tfdfdgfd