GIR HARRY KANE RåD OM REAL MADRID

Just do it!

Harry Kane har ingen grunn til å forlate det historiske scoringssporet i Premier League, men så var det disse titlene. Med en prislapp på 100 millioner euro ++ har 29-åringen ikke vært på radaren til Real Madrid, som ifølge en haug med medier styrer inn mot Haaland neste sommer. Så valgte Benzema å stikke og å ta med seg scroringsgarantien han har stått bak.

LES: Mac Allister på plass – nå styrer Liverpool inn mot de neste to signeringene

Dermed rykket Harry Kane inn på lista til Real Madrid, Sergio Ramos fikk spørsmålet av The Mirror om hvilket råd han kunne gi Kane. Styr unna, eller hopp på muligheten.

-Mitt råd til alle spillere er å ikke takke nei til muligheten til å spille for Real Madrid. Det er en spesiell klubb som vet hvordan å vinne, begynner Ramos.

Men vil Kane fungere i La Liga med teknisk Real-fotball?

-Han (Kane) har en fantastisk fysisk tilstedeværelse, du kan ikke score så mange mål som han gjør i Premier League og ikke være i stand til å beherske den fysiske delen av spillet. Men han kan også spille det tekniske spillet, jeg mener han ikke får nok anerkjennelse for dette. Ja, han er en stor målscorer, men han er også en stor spiller, kommer det fra Ramos.

LES OGSÅ: Har et lønnsbudsjett konkurrentene bare kan drømme om

Altså: Just do it, Harry.

2023-06-06T11:21:57Z dg43tfdfdgfd