GRAHAM POTTER FAVORITT ETTER HANS ARVTAGER VIL FøLGE SUKSESSEN HELT HJEM

I går ble det klart at Brighton, mot alle odds er klare for Europaligaen. Klubben fra feriebyen har i flere år levert over evne med Graham Potter ved roret, i høst etter Potter ble kjøpt avChelsea fortsatte og forsterket klubben suksessen under ledelse av den tidligere Shakhtar donetsk Roberto De Zerbi.

Graham Potter er fortsatt uten treneroppdrag siden han fikk sparken fra Chelsea i april.

Les: Ga spiller beskjed om å stikke etter første dag på trening

Ifølge franske L’Équipe er den tidligere Östersund-treneren favoritt til jobben som trener for den franske klubben Nice. En klubb som har hatt seriøs turnover på trenerbenken i løpet av sesongen.

Midt i sesongen valgte klubben å sparke Lucien Favre, som ble erstattet av Didier Digard. Men det har vist seg en stund at Digard ikke er den langsiktige løsningen og klubben har dermed valgt å se seg om etter alternativer.

Selskapet som eier klubben, INEOS, ønsker i hovedsak å hente inn Brightons Roberto De Zerbi, men ettersom Brighton er klar for Europa League neste sesong skal det være uaktuelt.

LES OGSÅ: RMC Sport: Får milliarden for å bli

Dermed har øynene blitt rettet mot Graham Potter, som selv er interessert i å overta oppdraget. Noe som har kommet frem i møtene klubben har hatt med Potter.

2023-05-25T20:17:33Z dg43tfdfdgfd