JADON SANCHO ER På «LåNT TID» ETTER OVERHøVLING FRA ERIK TEN HAG

Da Manchester United tapte FA-cupfinalen viste manager Erik ten Hag følelser som vi ikke ser så ofte. – Det gikk blant annet ut over Jadon Sancho, som slettes ikke leverte.

Jadon Sancho er på «lånt tid»

Manchester Uniteds sesong endte i skuffelse på lørdag da de ble slått av rivalene Manchester City i FA-cupfinalen. City triumferte 2-1 i den første Manchester-finalen i konkurransens 152 år lange historie.

Les: Vil ha Mason Mount og Harry Kane i samme slengen

Ilkay Gundogan satte laget sitt i ledelse med en suveren volley etter bare 12 sekunder, det raskeste FA-cupfinalemålet noensinne, før Bruno Fernandes utlignet for United fra straffemerket. Gundogan scoret så sitt andre av kampen etter pause, nok en volley fra utenfor området, som viste seg å være vinneren.

Det sørget for at Premier League-mestere City forblir på kurs mot Treble, med Champions League-finalen mot Inter Milan som på lørdag.

City dominerte ballbesittelsen gjennom hele finalen og klarte å begrense United til halvsjanser, bortsett fra straffen.

En rekke United-spillere har kommet under ild for sine svake prestasjoner, inkludert kantspiller Jadon Sancho – som ble erstattet av Wout Weghorst med 12 minutter igjen etter at han ikke klarte å påvirke kampen.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst oppdaget en «opphetet dialog» mellom United-manager Erik ten Hag og Sancho før den engelske landslagsspilleren ble tatt av banen.

Les: Denne gangen ender Pau Torres i Premier League

«Ten Hag har rett om Sancho, som har vært anonym igjen,» twitret Luckhurst.

The Telegraphs fotballkorrespondent James Ducker mener Sancho nå er på «lånt tid» etter å ha unnlatt å levere i finalen – sammenlignet hans skuffende prestasjon med en spennende sen cameo fra innbytter Alejandro Garnacho.

«Den 18 år gamle argentineren representerer Uniteds fremtid. Sancho, med disse bevisene, gjør det ikke,» skrev Ducker.

«Med 23 år er Sancho ikke lenger en lovende tenåring. De dagene har gått, og for £73 millioner må han levere så mye mer,» la Ducker til.

«Han er på lånt tid, og hvis noen kommer inn med et velsmakende tilbud i sommer – selv om det er vanskelig å se hvem og vil innebære å ta en hard knekk – må du lure på om Ten Hag vil bli fristet til å ta pengene og løpe .»

2023-06-06T06:21:53Z dg43tfdfdgfd