JEKKER OPP INTERESSEN FOR OUTSTANDING FRANSK MIDTSTOPPER

Ingen ting er avgjort når PSG, Tottenham og Bayern München også holder track med den franske midtstopperen, men Manchester United skal være et skritt nærmere etter å ha åpnet samtaler med Axel Disasi – og satt opp tempoet i prosessen.

Victor Lindelöf og Harry Maguire er begge varslet på vei bort fra Old Trafford i sommer, ifølge Daily Mail er Manchester United godt i gang med samtaler med en erstatter. Det engelske mediet hevder det ble holdt innledende samtaler med Diasi i januar, nå har dette utviklet seg til en konkret interesse.

LES: Football-Insider: Selger superflopp med rabatt på over 60 millioner pund

Forrige sommer uttalte Monaco-spilleren til RMC da han var linket til PSG, at: «Jeg liker England, det er en veldig spennende liga. La oss si at det er min favorittliga», kom det fra midtstopperen.

Ikke til å misforstå, dette var en klar invitasjon til Premier League-klubbene om å ta kontakt.

I Ligue 1 denne sesong har 25-åringen vært outstanding, en viktig bidragsyter til at Monaco så langt er på en sterk 4. plass. Disasi ruver 1,9 m over gressmatta, har bidratt med to scoringer og tre assists i serien, i tillegg til to scoringer i Europaligaen. Nå er midtstopperen hentet inn til Deschamps landslagstropp i EM-kvaliken.

LES: Ingen har betalt mer enn Chelsea i fallskjermer! Her er topp ti listen i verden

Disasi ble hentet til Monaco fra Reims i 2020, nå peker pila mot Premier League der Manchester United har manøvrert seg i posisjon for en potensiell signering.

2023-03-22T17:19:16Z dg43tfdfdgfd