JULIAN NAGELSMANN: «VI HAR EN MULDVARP I GARDEROBEN»

Det er en usedvanlig sinna manager som snakker med pressen i før søndagens kamp mot Leverkusen. – Og det skjønner vi godt. Bild la fredag ut den taktiske planen for kampen noe som fikk en kraftig reaksjon fra Bayern München-manager Julian Nagelsmann.

«Vi har en muldvarp i garderoben»

Den detaljerte kampplanen ble bilde for bilde presentert av den tyske avisen, det at den er ute betyr at Bayern München har et seriøst problem.

Les: Kjøpt for Vincent Kompany sine penger! Redder mer enn noen andre i Jupiler Pro League og er aktuell som David de Gea erstatter

– Det betyr veldig mye for meg.

– Den som lekker informasjon skader både spillerne og klubben. Hva holder personen på med? Jeg ser ikke hva motivasjonen hans ville vært annet enn å gjøre det lettere for motstanderen.

Julian Nagelsmann vet imidlertid også at det blir vanskelig å finne den skyldige.

– Muldvarper er en fredet art. Hver gang du kjører gjennom landsbygda ser du 80 000 muldvarper, og du kan ikke bli kvitt dem.

– Jeg skal prøve å finne ut hvem som har ansvaret for lekkasjen. Jeg håper at denne personen synes det er vanskelig å se seg selv i speilet, sier Nagelsmann ifølge Marca.

Les: Innsamling til tidligere Tippeliga-spiller tar av!

Bayern München møter Leverkusen søndag.

2023-03-18T17:01:55Z dg43tfdfdgfd