MIRROR: 3 SIGNERINGER TOTTENHAM-MANAGEREN SKAL HA

Vi så det hos Chelsea da det drøyde med signaturen til Pochettino. Selv om det formelle ikke var på plass, var det helt tydelig at klubben jobbet intenst for å posisjonere seg inn mot signering av Pochettins forsterkninger når overgangsvinduet åpner. Hos Tottenham nærmer det seg signering med Celtic-treneren, ifølge Mirror har Ange Postecoglou pekt på tre spillere han trenger.

Hugo Lloris er på god vei ut, Ifølge Mirror skal den påtroppende Spurs-manageren ha Brentfords David Raya mellom stengene. Forrige uke gikk Rayas agent ut og freste mot Brentford-ledelsen: «Senk prisen, eller så går klienten på free transfer neste sommer».

LES: L’Équipe: Disse fire kan overta etter Christophe Galtier! – Zinedine Zidane er ikke en av dem

Videre er «Championship-spiller» James Maddison pekt ut til den offensive midtbanen. Her vil Tottenham møte steintøff konkurranse fra Newcastle.

I midtforsvaret hevder Mirror det dreier seg om Wolverhamptons Max Kilman. 26-åringen har en høy stjerne hos Tottenham og har vært et langsiktig mål.

LES OGSÅ: Dortmund utnytter mulighet hos Bundesliga-rival

Tottenham og Celtic jobber ut de siste detaljene der Spurs planlegger å offentliggjøre signeringen av ny manager i løpet av denne uken. Australieren kan ifølge Mirror kjøpes fri for under 5 millioner pund og er klar for å sette i gang umiddelbart etter signering.

2023-06-06T07:36:56Z dg43tfdfdgfd