OUSMANE DEMBELE JAGES AV FLERE PREMIER LEAGUE-KLUBBER

I sommer må Barcelona spare hele 200 millioner euro etter pålegg fra La Liga og det uten å kunne ta i bruk fremtidige inntekter slik de har gjort tre ganger tidligere. – Det betyr salg av spillere.

Lenge var den franske superstjernen på vei bort fra Camp Nou rett og slett fordi han var mye skadet og når han fikk sjansen spilte dårlig, men denne sesongen har det snudd for den 25 år gamle spissen.

Les: Kjøpt for Vincent Kompany sine penger! Redder mer enn noen andre i Jupiler Pro League og er aktuell som David de Gea erstatter

Calciomercato rapporterer at Chelsea, Newcastle og Manchester United jager Ousmane Dembele det samtidig med at utkjøpsklausulen er senket til 50 millioner euro, en sum som er levelig for alle tre klubber.- Dermed er det opp til Dembele om hvilken klubb han velger og om han «vil la seg selge».

Dembele kom til Barcelona fra Borussia Dortmund i 2017 for vanvittige 140 millioner euro. Denne sesongen er han kreditert med åtte mål og sju assists på 28 kamper. Totalt har han scoret 40 mål og 41 assists på 178 kamper med Barcelona.

Les: Innsamling til tidligere Tippeliga-spiller tar av!

2023-03-18T18:01:51Z dg43tfdfdgfd