STåR KLAR MED SVIMLENDE 180 MILLIONER EURO!

Chelsea dro frem 121 millioner euro i januar for å hastehente en argentinsk 22-åring til Stamford Bridge, en handel Benfica bekreftet kunne bli adskillig billigere hvis Premier League-klubbene ventet til sommeren. Etter dette ser det ut som 100 millioner euro pluss, pluss er den nye «normalen».

I havnebyen Napoli er det en annen 22-åring som har fått gigantene til å ta frem kalkulatoren. Khvicha Kvaratskhelia har på rekordtid spilt seg som en av de hotteste angrepsspillerne i Europa.

LES: Julian Nagelsmann: «Vi har en muldvarp i garderoben»

Benfica hentet Enzo Fernandez forrige sommer, Napoli hentet Kvaratskhelia også for under året siden. 13 scoringer og 15 assists på 29 kamper for klubben, som vinner Serie A og står som favoritt til å vinne årets Champions League, har fått gigantklubbene til å legge planer for sommerens overgangsmarked.

Ifølge Corriere dello Sport har PSG signalisert de er villig til å betale 180 millioner euro for Napoli-juvelen, noe som vil gjøre 22-åringen til verdens nestdyreste spiller.

LES: Kjøpt for Vincent Kompany sine penger! Redder mer enn noen andre i Jupiler Pro League og er aktuell som David de Gea erstatter

Dette er vingen Napoli betalte rundt 10 millioner euro for, ni måneder tidligere. Vi trodde vi hadde sett det meste av galskap i fotballens verden.

.

2023-03-18T19:16:52Z dg43tfdfdgfd