TILBYS REKORDAVTALE!

Etter storspill i Premier League denne sesongen er Real Madrid, Man City og Arsenal er interessert i Kaoru Mitoma.

Brighton er forberedt på å tilby den formsterke stjernen Kaoru Mitoma en ny rekordkontrakt ettersom flere klubber melder sin interesse.

Den 25 år gamle japanske landslagsspilleren har vært en åpenbaring denne sesongen og er nok et lysende eksempel på klubbens svært vellykkede rekrutteringsstrategi. Siden han kom tilbake fra et årelangt låneopphold hos belgiske Union SG i starten av 2022-23, har Mitoma vært involvert i 14 mål på 26 kamper, inkludert storspill mot bl.a. Liverpool og Arsenal.

SISTE: Chelsea-stjerne forbereder seg på klubbytte

Mitomas og lagets gode form har at Roberto De Zerbis lag utfordrer om de europeiske plassene, men den har også gitt den japanske kantspilleren en rekke beundrere rundt om i Europa. 90min rapporterte tilbake i januar at Arsenal fulgte med på spilleren før han flyttet etter Mitomas Brighton-lagkamerat Leandro Trossard. Men TEAMtalk har nå avslørt at slike som Manchester City og Real Madrid også er interessert og at Bayern München også overvåker situasjonen.

LES OGSÅ: Ten Hag gir ikke opp drømmesignering

Brighton er kjent for sin sta forhandlingstaktikk, og planlegger å dempe interessen med en ny kontrakt for Mitoma. Hans nåværende avtale varer hele veien frem til 2025, men Brigton er villige til å gjøre ham til klubbens best betalte spiller som en belønning for hans gode form.

2023-03-18T14:16:55Z dg43tfdfdgfd