UNITED-MåL JEREMIE FRIMPONG KLARER IKKE å OVERBEVISE LANDSLAGSTRENEREN

Han er sterkt linket til Manchester United, men holder ikke mål på det nederlandske landslaget. Når de oranje møter Frankrike i EM-kvalik på fredag sitter Jeremie Frimpong hjemme og ser kampen på TV.

Er det nå varsellampene bør blinke hos Erik ten Hag? Frimpong har de siste månedene vært sterk linket til Premier League-klubben, der United-manageren skal ha inn en høyreback proppfull av offensive gener som kan gi Diogo Dalot konkurranse om plassen.

LES: Chelsea med gavepakke til Barcelona

Fullback’en har vist fin form for Bayer Leverkusen denne sesongen med solide 7 scoringer og 9 assists på 35 kamper. 22-åringen er i utgangspunktet en tradisjonell høyreback, men er brukt av Leverkusen-trener Xabi Alonso i en mer offensiv rolle, noe også Erik ten Hag ønsker av sine backer.

For den nye nederlandske landslagstrener Ronald Koeman er det ikke det offensive som holder Frimpong utenfor EM-kvaliktroppen til Nederland.

-Ingen Frimpong? Det er på grunn av systemet vi spiller. Han spiller nesten som en høyreving. Min høyreback skal først og fremst være kapabel til å forsvare godt, jeg har mine tvil om det (med Frimpong), sier den nederlandske landslagstreneren ifølge Goal.

LES OGSÅ: Spansk domstol sender Barcelonas juvel på stø exit-kurs

Fikk du med den, ten Hag?

2023-03-22T12:34:08Z dg43tfdfdgfd