4. DIVISJONSLAG SJOKKERTE VIKING: – DET ER IKKE MULIG

4. divisjonslag sjokkerte Viking: – Det er ikke mulig

Onsdag kveld var det duket for en ny runde av cupen, og tolv Eliteserie-lag var i aksjon denne kvelden.

4. divisjonslaget Torvastad sto for cupbomben i første runde da de slo ut Haugesund etter en vanvittig keeperprestasjon i straffesparkkonkurransen.

Onsdag kveld sjokkerte Torvastad igjen, denne gang mot Viking. Eliteserie-laget tok en oppskriftsmessig ledelse og etter 15 minutter ledet de 2-0.

Men så våknet Torvastad. De reduserte like før pause, og i starten av andre omgang snudde de kampen. Roy Miljeteig satte inn 3-2 i det 52. minutt og i målshowet på Direktesport kunne de ikke tro det de så.

– Jeg orker ikke. Hva er det som skjer? Det er ikke mulig! Det er helt sjukt. Hva er det de guttene her spiser til frokost? utbrøt en sjokkert Kasper Kvello.

Det holdt imidlertid ikke helt inn for Torvastad denne gangen. I det 74. minutt utlignet Simen Kvia-Egeskog for Viking, før Lars-Jørgen Salvesen sendte blåtrøyene videre da han satte en straffe i mål i det 87. minutt.

REDDET VIKING: Lars-Jørgen Salvesen reddet Viking onsdag kveld. Foto: Jan Kåre Ness (NTB)

Keeperhelten Jørgen Kaldheim Grønningen måtte gi tapt denne gangen, og Viking vant altså til slutt 3-4.

Få full oversikt over resultatet i alle kampene her!

Viking var imidlertid ikke det eneste Eliteserie-laget som fikk det tøft onsdag kveld. Brann gjestet 3. divisjonsklubben Askøy, og det var hjemmelaget som tok en sjokkerende ledelse etter seks minutter.

Brann snudde kampen med to kjappe mål, men i det 29. minutt utlignet Askøy. 3. divisjonsklubben holdt unna til pause, men like etter sideskifte fikk Brann straffe. Den satte Joachim Soltvedt sikkert i mål, før Niklas Castro økte Branns ledelse noen minutter senere.

På slutten satte Ole Didrik Blomberg inn 2-5 til Brann.

Fredrik «Blakern» Larsen i Direktesports målshow reagerte imidlertid på at Brann feiret minimalt da de tok tilbake ledelsen i kampen.

– Se på Brann. Nå scorer de 3-2 mot Askøy og det er ikke noe jubel og glede. Det er så provoserende. Jeg blir drittlei, sa han.

Jubel eller ei, det ble likevel avansement til tredje runde for Brann. Det ble det også for klubber som Molde, Bodø/Glimt og Rosenborg.

Molde slo Strindheim knepent 1-2, mens Bodø/Glimt gikk videre med 0-2 over Junkeren. Rosenborg slo Ullensaker/Kisa 1-3.

2024-04-24T18:29:40Z dg43tfdfdgfd