ANGE POSTECOGLOU KLAR FOR TOTTENHAM

Ange Postecoglou klar for Tottenham

Artikkelen oppdateres!

Klubben bekrefter at de har hentet Postecoglou fra den skotske seriemesteren Celtic.

– Ange har en positiv mentalitet og en rask, angripende spillestil. Han har en sterk statestikk med å utvikle spillere og en forståelse for viktigheten av koblingen fra akademiet - alt som er viktig for klubben vår. Vi er glade for å ha Ange med oss mens vi forbereder oss til neste sesong, sier styreformann Daniel Levy.

Klubben opplyser om at Postecoglou har signert en avtale som strekker seg frem til sommeren 2027.

Den australske manageren har opplevd stor suksess i Skottland med Celtic, hvor han har kunnet løfte tre trofeer denne sesongen. Postecoglou står også for en offensiv og attraktiv fotball som skal ha vært viktig for ledelsen i Spurs i deres jakt på ny hovedtrener.

57-åringen har tidligere vært trener for det australske landslaget, samt Brisbane Roar, Melbourne Victory og japanske Yokohama F. Marinos. Nå får han sin debut som trener i Premier League.

Les også: Her avsløres hemmelig Messi-møte

Koblet til Slot, Nagelsmann og Enrique

Tottenham har vært uten en permanent hovedtrener etter at Antonio Conte forsvant fra klubben i mars.

Spurs ble nylig koblet til Feyenoord-trener Arne Slot, men nederlenderen valgte heller å signere en ny avtale med den nederlandske seriemesteren. Tottenham har også vært koblet til Julian Nagelsmann og Luis Enrique, men har til slutt endt opp med Postecoglou som blir hyllet for jobben han har gjort med Celtic i Skottland.

Nå gjenstår det å se om han kan gi Tottenham et løft.

Les også: Rekdal reagerer på kritikken: – Det tar jeg som en fornærmelse

Skuffende sesong for Spurs

Spurs har akkurat avsluttet en svært skuffende sesong som endte med en 8. plass i Premier League. Det betyr at Tottenham ikke blir å se i noen av europacupene neste sesong.

Klubben har også fått kritikk fra egne supportere om å ha spilt en for lite underholdende fotball de siste sesongene under ledelsen av Jose Mourinho og Antonio Conte.

Det har derfor vært ventet at en offensiv og underholdende spillestil var et av kriteriene for Tottenhams nye hovedtrener.

Postecoglou har flere ganger tidligere beskrevet sin spillestil som nettopp det.

Les også: Sjeldent hissig Kjetil Knutsen likte ikke det han så: – Blir så forbanna

Nettavisen har fått oppdatert app.

Du kan laste den gratis for å holde deg oppdatert og opplyst.

Her finner du appen til Apple-telefoner

Her finner du appen til Android-telefoner

2023-06-06T10:22:15Z dg43tfdfdgfd