BILDENE FRA CITY-GARDEROBEN VEKKER OPPSIKT: – ER DETTE NORMALT?

Bildene fra City-garderoben vekker oppsikt: – Er dette normalt?

Den nye Netflix-serien «Together: Treble winners» følger Manchester Citys historiske trippel-sesong, der klubben vant Premier League, FA-Cupen og Champions League.

Erling Braut Haaland, som satte ny scoringsrekord i Premier League med 35 mål, har en sentral rolle i serien.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Serien gir også et innblikk i manager Pep Guardiolas energiske taler for spillerne, før, under og etter kampene.

JUBELSESONG: Den nye Netflix-dokumentaren følger Erling Braut Haaland og Manchester Citys trippeltriumf forrige sesong. Foto: Manu Fernandez (AP Photo)

Les også: Kommer du til å se Netflix-serien om Manchester City?

Rasende Guardiola

Etter 0-2-tapet mot Southampton i ligacupen i fjor får man se en forbannet Guardiola, som stiller spørsmål ved spillernes sult.

Spanjolen kommer vandrende inn i bortegarderoben på St. Mary's med hendene i lomma og sier til spillerne sine:

– Få en forklaring på i dag. Fortell meg. Mener dere at det er normalt, denne prestasjonen? Problemet er at når noe skjer, så henger alle med hodet. Ingen gjør noe. Mener dere at dette er normalt, overfor de som reiser hit for å se oss? De har ikke penger til å betale oppvarming hjemme. De kommer hit, så spiller vi slik. Wow! sier Guardiola.

– Laget mitt spiller ikke slik. Da er vi i trøbbel. Jeg aksepterer det ikke, sier Guardiola og vifter med pekefingeren.

Se Vålerenga i Obos-ligaen på Direktesport

Guardiolas tirade har skapt overskrifter i flere av de største britiske tabloidavisene tirsdag formiddag.

– Idrett og livet er kroppsspråk, hvordan du angriper livet, spillet. Dette er kroppsspråk, fortsetter Guardiola og bøyer hodet ned.

– Dere er ikke sultne

City-treneren etterlyser et bedre holdninger hos spillerne etter ligacupexiten.

– Ja, vi begynte dårlig, og det kan skje, men hvordan reagerer dere med 80 minutter igjen å spille. De scorer et mål og så et til. Ingen er her, ingen er der. Vil du ha ballen? Vil du bevege deg, kjempe og være der for hverandre som brødre? Ned på jorda, gutter. Jobb hardere og bedre, vær ydmyke og ambisiøse. Hvis ikke, er akademiet klare.

PÅ INNSIDEN: Erling Braut Haaland får behandling, mens han holder et kamera i fanget. Foto: Netflix

Han gjør det klart at prestasjonene må forbedres kraftig før klubben gjør seg klar for Manchester-derby noen dager senere.

– Klokka 12.30 om mindre enn to og en halv dag drar vi til Old Trafford. De har ventet i ti år på å drepe oss. Er dere forberedt? For de har noe dere har vist meg i dag at dere mangler. De er sultne, de er skrubbsultne. Det er ikke vi. I dag har dere vist meg, de unge og de gamle, at dere ikke vil det. Dere er ikke sultne, og det må dere finne igjen.

Manchester United endte opp med å vinne derbyet 2-1 og fikk dermed revansje for Citys 6-3-seier på Etihad tidligere den sesongen.

2024-04-02T10:09:19Z dg43tfdfdgfd