BLE PEKT UT SOM KLOPP-ERSTATTER. Nå ANGRER HAN På ENGLAND-TUR

Ble pekt ut som Klopp-erstatter. Nå angrer han på England-tur

Sporting Lisboa-manageren ble lenge regnet som favoritten til å erstatte Jürgen Klopp i Liverpool. Nå tyder imidlertid det meste på at det er Feyenoord-trener Arne Slot som blir Liverpools neste manager.

Ruben Amorim var likevel lenge koblet til Liverpool-jobben, så da det kom rapporter tidligere denne uken om at han hadde reist til London for å prate med West Ham, ble mange overrasket.

Portugiseren skal nemlig bli sett på som en kandidat til å erstatte David Moyes i London-klubben, ettersom han trolig er ferdig i klubben til sommeren.

Les også: Carragher aner ugler i mosen: – Åpenbart at han og Klopp er uvenner

– Åpenbart en feil

Ifølge den portugisiske CNN-journalisten Bruno Andrade og BBC-journalist Zach Lowy brukte Amorim West Hams interesse for å legge press på Liverpool.

Det ser imidlertid ut til å ha fungert dårlig, ettersom Liverpools managerjakt tok en brå vending da Amorim ble koblet til West Ham.

Nå legger han seg uansett flat for at han valgte å reise til London for å prate med West Ham. Han beklager til Sporting og klubbens supportere.

– Det var åpenbart en feil. Turen, timingen var helt feil. Jeg tenkte ikke det den gangen, men det var feil, spesielt når jeg stiller så store krav til spillerne mine, og siden jeg alltid er den første til å si at enkeltpersoners problemer ikke kan ta over laget, og jeg har tatt spillere ut av laget for mye mindre, sier han på en pressekonferanse før søndagens kamp mot Porto, ifølge blant andre The Athletic.

Les også: Premier League-profil hudfletter Roy Keane: – Dinosaurmentalitet

– Det skjedde ikke

Amorim sier han har sagt det samme til spillerne og støtteapparatet i Sporting.

– Det var min feil, jeg må akseptere det og leve med det. Jeg trodde ikke det var så ille på den tiden, men når jeg tenker tilbake på det er det veldig tydelig, sier han.

Han legger samtidig til at klubben var klar over at han reiste til London, og han er kritisk til at turen i media har blitt stemplet som en «hemmelig» tur.

– Jeg parkerte bilen min «hemmelig» utenfor, gikk «hemmelig» forbi 15 personer, snakket med folk, tok bilder med folk og satte meg på et fly. Det er viktig å ta bort denne ideen om at alt ble gjort bak klubbens rygg, det skjedde ikke, sier Amorim.

2024-04-27T15:11:03Z dg43tfdfdgfd