BLIR GLIMT-SPILLER: – DET JEG SYNES ER LITT SYND

Blir Glimt-spiller: – Det jeg synes er litt synd

På overgangsvinduets siste dag er Glimt i ferd med å gjøre klart med nok en signering ved å hente veteranen Daniel Berntsen på en avtale fram til sommeren. Berntsen kommer fra naboklubben Junkeren.

Berntsen har trent med Glimt i vinter, men at det skulle ende med en overgang kommer overraskende på flere.

Junkerens trener Joachim Kildal sier til Nettavisen at det er et «godt spørsmål» hva han tenker om timingen på avtalen.

– Det er hyggelig for Daniel som har vært god for oss, men det er en utfordring rett før seriestart med tanke på å få inn en erstatter, sier Kildal til Nettavisen.

NY MANN PÅ VEI: Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen og assistenttrener Gaute Helstrup. Foto: Thomas Andersen

– Det setter oss i en vanskelig situasjon. Samtidig står Glimt i sin rett til å gjøre det, men jeg skulle gjerne ønsket at dette skjedde litt tidligere i vinter så vi kunne hentet erstattere, men det er sånn fotballgamet er, sier han.

Ifølge AN som meldte om overgangen først onsdag er klubbene i ferd med å lande en avtale som gjør Berntsen til Glimt-spiller fram til sommeren.

Junkeren-trener Kildal er klar på én ting når det kommer til Glimts strategi, og kommer samtidig med en advarsel til den regjerende seriemesteren.

– Det jeg synes er litt synd for Glimt sin del, er at de ikke klarer å produsere egne spillere som kan fylle disse rollene. Det skulle jeg gjerne sett for Bodø og oss på sikt at de fikk til, sier Kildal.

Glimt har hatt en del skader i sesongoppkjøringen, og skal ønske Berntsen inn for å ha ekstra backup på midtbanen i det tette kampprogrammet som venter.

Berntsen er ansatt i Bodø/Glimts akademi, hvor han skal bidra til at nye unggutter tar steget opp i A-stallen.

2024-04-03T11:11:25Z dg43tfdfdgfd