CARRAGHER ADVARER LIVERPOOL ETTER RYKTENE

Carragher advarer Liverpool etter ryktene

Onsdag kveld tapte Liverpool mot byrivalen Everton, noe som mest sannsynlig betyr at de rødes jakt på et ligatrofé denne sesongen er over.

Samtidig verserer det sterke rykter om at Merseyside-klubben har funnet sin erstatter for manager Jürgen Klopp. Tyskeren gir seg som kjent i klubben etter sesongen.

Nederlandske Arne Slot skal være favoritt til jobben og det skal være forhandlinger på gang både med treneren og klubben hans Feyenoord, hevder pålitelige kilder.

LES OGSÅ: Fotballfrue reagerte da Ødegaard herjet – nå er mannen trolig ferdig i klubben

– Et stort sprang

Nyheten får klubblegenden Jamie Carragher til å reagere og han er skeptisk.

– Det jeg vil si er at det er et stort sprang fra Feyenoord til Liverpool. Det viser at det akkurat nå er en mangel på klassemanagere som er tilgjengelig, når du ser hvem Liverpool går etter, sier Sky Sports-eksperten ifølge The Mirror.

– Først så de på Xabi Alonso, men han har kun én skikkelig sesong som hovedtrener. Så var det snakk om Ruben Amorim fra Sporting, men han er bare 39 år.

Slot har hatt stor suksess i Feyenoord og beskrives som en «Pep Guardiola-elev» når det kommer til måten han ønsker å spille fotball på.

FAVORITT: Feyenoord-manager Arne Slot. Foto: Fotografo01 / ipa-agency.net

– Slot er favoritt nå, men det er ikke det samme som da Rafa Benitez kom inn eller Jürgen Klopp kom inn. Benitez hadde vunnet La Liga to ganger på rad og Uefa-cupen da han kom. Klopp hadde vunnet ligaen med Borussia Dortmund og vært i CHampions League-finale, påpeker Carragher videre.

– Liverpool var en annen klubb på den tiden. I det laget jeg spilte i så jaktet vi en plass blant de fire beste. Det samme var tilfellet da Klopp kom inn. Nå skal Liverpool utfordre om ligatittelen og Champions League. Det er forventninger om at de i hvert fall går til kvartfinale.

– Vi får se

Derfor mener den tidligere stopperen, at Slot får en stor oppgave, om han til slutt blir valgt som ny manager i Liverpool.

LES OGSÅ: Traumatisk hendelse for Bakenga: – Hjerteskjærende

– Det er et stort sprang. Han er åpenbart en flink trener, med en god merittliste, så vi får se hvordan det går, sier han litt småskeptisk.

Onsdagens tap for Everton betyr at Liverpool blir stående med 74 poeng etter 34 spilte kamper. Arsenal har 77 poeng etter like mange kamper, mens Manchester City står med 73 poeng og to kamper mindre spilt enn de to andre lagene i toppen.

2024-04-25T05:31:18Z dg43tfdfdgfd