DEN SVENSKE SKISTJERNEN DELER BISARR HISTORIE – SLIK VAR FøRSTE DATE MED KJæRESTEN

Den svenske skistjernen deler bisarr historie – slik var første date med kjæresten

Den 26 år gamle langrennsstjernen er blant de fremste løperne i verden og har fått et velkjent navn hjemme i Sverige. Det har ført til at flere også har ønsket et innblikk i privatlivet til toppidrettsutøveren.

På hjemmebane har hun funnet lykken med skiløper Gustaf Berglund. I et intervju med Expressen forteller duoen at de for øyeblikket er på husjakt i Östersund.

Samtidig deler de historien om deres første date. Denne fant sted for noen år tilbake, etter at de hadde blitt kjent gjennom felles bekjente i langrennsmiljøet.

– Første date var hjemme hos meg. Jeg ba henne på «fika». Det var veldig enkelt, deler Berglund.

KJÆRESTER: Gustaf Berglund og Ebba Andersson er begge blant de beste løperne i svensk langrenn. Foto: CARL SANDIN (Bildbyrån)

Les også: Den svenske skistjernen fikk klar beskjed av kjæresten: – Han hadde blitt forbanna

Andersson legger til at Gifflar og melk ble servert og at ikke alt gikk som det skulle på stevnemøtet.

– Den turen vi gikk etterpå... Du hadde helt seriøst fanget en mus i en felle i leiligheten din. Og du ville ut og begrave den i skogen, ler hun, før kjæresten svarer:

– Modig av deg å by på den historien der.

De to enes om at det var en god start på relasjonen, som nå er i ferd med å bli et samboerskap.

Les også: Langrennsprofilen Anna Svendsen legger opp

Den svenske duoen har blitt godt vant med media og oppmerksomheten som har ført med gode resultater i skisporet. Det er imidlertid sjelden de gjør intervjuer rundt det private.

– Vi er veldig nysgjerrige på hvordan dette blir. Vi har aldri gjort noe lignende, sier Andersson til Expressens journalist før intervjuet som skulle dreie seg om nettopp det private.

Hun har flere medaljer fra både VM og OL, i tillegg til hele elleve gull i svensk mesterskap. Kjæresten har en rekke starter i verdenscupen.

2024-04-22T18:37:45Z dg43tfdfdgfd