ERLING BRAUT HAALAND TANGERTE FOTBALLEGENDE

Erling Braut Haaland tangerte fotballegende

MANCHESTER CITY - FC KØBENHAVN 3-1 (6-2 sammenlagt)

Kampen pågår!

Både Oscar Bobb og Erling Braut Haaland fikk tillit fra start i kampen mot danskene. Det gjorde også Mohamed Elyounoussi for FC København. Dermed var det tre nordmenn på banen i det som innledningsvis var en kamp preget av et sterkere hjemmelag på Etihad.

De tilreisende skulle etter hvert komme seg opp på nivå med de lyseblå, men først fikk de et brutalt gjensyn med motstanderlaget.

Allerede etter fem minutter sørget Manuel Akanji for 1-0 til City.

– Det er stor kvalitetsforskjell på lagene, men så skjer det på dødball av alle ting, der skal forskjellene i internasjonal fotball være små. Det blir for tynt av FCK, mente TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Marerittstarten ble et faktum da Julian Alvarez sørget for 2-0 i det niende minutt. Det etter en gigatabbe fra FCK-målvakt Kamil Grabara.

– Den skal han ta hundre av hundre ganger. Det er nesten så man mistenker at den maska har sklidd litt ned og at han ikke ser ordentlig. Det skal knapt være mulig å slippe inn den, mente kommentator Øyvind Alsaker.

Til tross for at City virket å ha god kontroll på det som skjedde ute på egen hjemmebane, kom omsider scoringen fra FC København. Den var det norske Mohamed Elyounoussi som stod for.

– En fantastisk prestasjon av Moi, mente Alsaker etter at nordmannen hadde sørget for redusering for danskene.

– Han har vært FCKs desidert beste spiller de første 40, fortsatte han.

TV 2s kommentatorer påpekte at de lyseblå hadde mistet rytmen mot pause og at FC København utnyttet dette på forbilledlig vis.

På overtid i første omgang ble det en ny norsk scoring på Eithad. Denne gangen var det Haaland som sørget for ny jubel, da han satt inn sitt mål nummer 41 i Champions League. Det er samme antall som tidligere angriper Sergio Agüero, som la opp i 2021.

Dermed stod det 3-1 i oppgjøret til pause.

Vi følger kampen live:

2024-03-06T21:53:26Z dg43tfdfdgfd