FIKK SAMME BEHANDLING SOM SOLSKJæR: – EN FARSE!

Fikk samme behandling som Solskjær: – En farse!

Spillernes reaksjon da Rasmus Højlund satte inn det avgjørende straffesparket fortalte mye.

Flesteparten av spillerne ble værende i i midtsirkelen og takket Coventry-spillerne for kampen, i stedet for å gjøre det som er vanlig etter en seier i straffekonkurranse: Løpe jublende mot matchvinneren for å feire.

Flere eksperter, inkludert Alan Shearer, mener nå det er på tide for Manchester United å skille lag med nederlenderen.

Det mener også Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst, som fulgte kampen fra pressetribunen på Wembley.

DEFINERENDE BILDE: Antony håner Coventry-spillerne etter seieren mot nivå to-laget. Foto: Richard Heathcote (Getty Images)

Sammenlignes med Solskjær

Dagen derpå trekker Luckhurst paralleller til den siste tiden Ole Gunnar Solskjær hadde som manager i United i en artikkel med tittel «Erik ten Hag fikk Van Gaal- og Solskjær-behandlingen under Uniteds FA-cup-farse».

Han sikter til piping rettet mot Manchester Uniteds manager fra klubbens egne supportere.

– United-fansen pep etter ordinær spilletid, de pep mot Marcus Rashford, og en venn av meg i United-svingen sier at noe av pipingen var rettet mot Erik ten Hag. Verken Louis van Gaal eller Ole Gunnar Solskjær overlevde den behandlingen, skriver Luckhurst.

Han mener det som gjør United-motgangen så slående er hvor positiv ten Hags første sesong som United-manager var.

– Likevel har United gått tilbake til standarden for Ole Gunnar Solskjær- og Ralf Rangnick-sesongen. Ten Hag snakker heller ikke som en United-manager lenger, mener Luckhurst.

Antony slaktes

Manchester-journalisten er heller ikke nådig mot United-stjernen Antony, som ble byttet inn på stillingen 3-0 til United. Etter seieren på straffer vendte han seg mot Coventry-spillerne med hånden mot øret for å harselere med Championship-spillerne.

– Et fåtall av spillerne feiret seieren. Antony, som lastet opp en Instagram-story, der han feilstavet Coventry som «Covertry» søndag morgen snudde seg mot spillerne deres og holdt seg til øret. Antony burde bli sendt til Coventry, skriver Luckhurst.

– En brasiliansk landslagsspiller verdt 100 millioner pund, som erter Championship-spillere på grunn av en straffeseier er det definerende bildet på Uniteds sesong. Det er dette de har blitt redusert til, mener Luckhurst.

Neste oppgave for Erik ten Hags menn blir nå hjemmekampen mot Sheffield United i Premier League onsdag. FA-cupfinalen mot Manchester City spilles lørdag 25. mai.

2024-04-22T19:37:53Z dg43tfdfdgfd