FORMEL 1-LEGENDE MED KNUSENDE HAMILTON-DOM: – HAN HAR SERIøSE PROBLEMER

Formel 1-legende med knusende Hamilton-dom: – Han har seriøse problemer

Max Verstappen og Red Bull har dominert Formel 1 denne sesongen, men 38-årige Hamilton er fast bestemt på at han ikke vil gi seg enda.

Forrige uke ble det klart at den syv ganger verdensmesteren forlenget kontrakten sin med Mercedes. Den nye avtalen strekker seg til slutten av 2025-sesongen.

– Det er mye jobb som må gjøres før vi er tilbake på topp, men det er ikke noe sted jeg heller skulle ønske jeg var, uttalte Hamilton da han signerte.

Til tross for Hamiltons optimisme ser ikke alle like lyst på 38-åringens fremtid.

Les også: Her overrasker Haaland på Ullevaal

– Seriøse problemer

Sir Jackie Stewart har blitt verdensmester tre ganger, og er et stort ikon i Formel 1-verdenen. Han presiserer at Hamilton er en av de beste som noensinne har kjørt Formel 1, men tror ikke briten vil vinne et mesterskap igjen.

– Sannheten er at i det siste tiåret har kjørt for et Mercedes-lag som praktisk talt ikke har hatt noe konkurranse, sier Stewart til Bild.

– Lewis har ikke lenger den sulten som kreves. På grunn av det – og fordi bilen ikke er like rask som Red Bull sin – så har han seriøse problemer, følger han opp.

LEGENDE: Sir Jackie Stewart har vunnet tre verdensmesterskap. Foto: Bradley Collyer

Denne sesongen ligger Hamilton på fjerdeplass med 164 poeng, hele 200 poeng bak Verstappen i tet . Forrige sesong endte han på en skuffende sjetteplass.

– Hvis han skal få en åttende tittel så avhenger det av Mercedes. Det er ikke umulig, men jeg tror ikke at han kommer til å klare det, er Stewarts dom.

Les også: Schumachers datter med suksess – håver inn millioner

Lagkamerat deler bekymringen

Hamiltons lagkamerat George Russel deler Stewarts oppfatning om at Mercedes sine biler er for dårlige sammenlignet med Red Bull sine, og hinter til at frykt hindrer dem fra å yte maksimalt.

– Jeg tror noe vi prøver å jobbe med er å finne balansen i bilen. Både Lewis og jeg forsøker å få litt mer selvsikkerhet så vi kan prestere best mulig under løpene, sier Russel til RaceFans.

Neste Formel 1-løp er Singapore Grand Prix 17. september.

Les også: Carlos Sainz ble frastjålet millionklokke – jaktet tyvene på egen hånd

2023-09-10T16:27:35Z dg43tfdfdgfd