FREDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Fredagens Premier League-rykter

Manchester United leder an i kampen om signaturen til Michael Olise, melder ESPN. Kanalen hevder 22-åringen har en utkjøpsklausul i sin kontrakt med Crystal Palace og spekulerer i om den ligger på mellom 50 og 60 millioner pund.

Mason Greenwood kan komme til å fortsette karrieren i italiensk Serie A etter låneoppholdet i Getafe, melder iNews Sport. Juventus skal nemlig være interessert i Manchester United-angriperen, som verdsettes til rundt 40 millioner pund.

Forrige uke ble det kjent at Barcelona-trener Xavi gjør helomvending og fortsetter i klubben i ytterligere en sesong. Ifølge den spanske avisen Sport ønsker han seg nå Bernardo Silva fra Manchester City, men også Bayern München skal være interessert.

Chelsea fortsetter jakten på klubbens neste keeper, og ifølge Tutto Juve vurderer London-klubben å hente Wojciech Szczensny fra Juventus. 34-åringen har tidligere spilt for blant andre Arsenal og Roma.

Manchester City skal ha vært en av klubbene som hadde speidere til å følge Ian Maatsen for Dortmund i Champions League-oppgjøret med PSG i midtuka. Nederlenderen er lånt ut fra Chelsea.

Roberto de Zerbi skal være en av trenerne Bayern München vurderer etter at det ble klart at Ralf Rangnick takker nei til jobben, skriver Bild. Zinedine Zidane, José Mourinho og Antonio Conte er andre navn som nevnes i forbindelse med Bayern-jobben.

Leicester har Coventry-spilleren Callum O'Hare på blokka foran neste sesong, skriver Football Insider. Tidligere denne uken ble 26-åringen nevnt i sammenheng med en mulig overgang til West Ham.

Diego Carlos er et av AC Milans mål på overgangsmarkedet denne sommeren, skriver Teamtalk. Også Manchester Uniteds Sofyan Amrabat er en mann som vurderes på Milanello.

2024-05-03T05:48:13Z dg43tfdfdgfd