FåR NETTET TIL å KOKE: – EN EKTE GENTLEMAN

Får nettet til å koke: – En ekte gentleman

Declan Rice har tidligere måttet ta Lauren Fryer i forsvar, etter at det ble skrevet en rekke stygge kommentarer om utseende hennes på nett. Nå får paret igjen massiv oppmerksomhet og kjærestens bilder i sosiale medier er fjernet.

I desember i fjor ble en Twitter-melding om Fryer sett av millioner og ytterligere ytringer om hvordan fotballfruen så ut ble raskt spredd på nett. Disse kom etter bilder fra en familieferie, der hun ble avbildet i badedrakt. Flere påpekte at kjæresten ikke var «WAG-materiale». Et begrep som brukes om partnerne til fotballspillere.

Etter meldingene skal Rice angivelig ha forsvart kjæresten.

Hylles som en «gentleman»

De siste ukene har Fryer igjen blitt utsatt for nettroll, noe som har ført til at tusenvis har tatt til sosiale medier for å si sin mening om saken.

Flere fullforser Premier League-spilleren, som ble kjent med samboeren på skolen.

«Andre fotballspillere har glamourmodeller og popstjerner. Kjæresten hans, som da skal ha følt seg utilstrekkelig, har slettet alle selfiene og bildene sine. Rice har alltid sagt at hun er vakker og at han elsker henne mer enn noe annet i verden. Declan, du er en ekte gentleman», skriver The Football Community på Instagram.

Innlegget har høstet tusenvis av likes og kommentarer.

SLETTET ALT: Declan Rices kjæreste har fått hard medfart den siste tiden. Nå har hun fjernet bilder i sosiale medier. Foto: Skjermdump Instagram (laurenfryer_)

Også på TikTok har flere ytret sin mening om saken. Flere har publisert videoer der de hyller Arsenal-spilleren for å forsvare kjæresten og slakter nettrollene for deres kommentarer.

Flere skriver at Rice er «definisjonen på en ekte mann».

Les også: Vurderer sak mot Neville og Sky Sports etter «mafia»-kommentar

Mobbing

– Jeg tror det er litt som mobbing generelt, det handler om å få oppmerksomhet, fremstå morsom, kul og tøff. Disse kommentarene kommer fra folk som overhodet ikke ser ut som henne og som også skulle ønske de var fotballspillere. Det handler om å tøffe seg, i likhet med mobbing generelt. Men det er mye mer synlig i sosiale medier og det kan oppleves enormt for den som blir utsatt for det, sier sosiale medier-ekspert Ståle Lindblad til Nettavisen.

Han mener det lureste Rice og kjæresten kunne gjort er å heve seg over kommentarene, men forstår bakgrunnen for å både forsvare og skjerme seg i etterkant. Fryer har altså slettet alt av bilder på Instagram, der hun følges av over 60,000 mennesker.

Les også: New York Times: Apple nær rettigheter til klubb-VM i fotball

Kommentarene mot fotballfruen går på at hun «ser annerledes ut» enn mange av de andre kjærestene og konene til Premier League-stjernene. Den første tweeten, som gjorde at saken fikk oppmerksomhet, pekte blant annet på at Rice, som var både kjent og tjente mye penger, ikke burde vært sammen med «en stor jente».

– Jeg syntes det er kjempefint at hun ser naturlig ut. Fotballspillere faller ofte for fine damer og det er lett for de å få fine damer. Det er strålende at han er sammen med ungdomskjæresten, det er dette som burde vært standarden, sier Lindblad.

Rice og Fryer har vært et par i en årrekke og har en sønn sammen. Arsenal-spilleren er på langtidskontrakt og kom fra West Ham i fjor sommer.

2024-04-24T10:13:17Z dg43tfdfdgfd