JAKOB INGEBRIGTSEN OG ELISABETH ASSERSON GIFTER SEG – DETTE VAR VIKTIG FOR BRUDGOMMEN

Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson gifter seg – dette var viktig for brudgommen

Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson skal gi hverandre sine «ja» i Drammen sentrum lørdag ettermiddag. Duoen har vært kjærester og samboere i en årrekke og har vært forlovet siden 2021.

Nå er det altså tid for bryllup for de to, som har planlagt begivenheten i lang tid.

– Fra frieriet til bryllupsdagen har det gått to og et halvt år. Det føles litt ut som et evighetsprosjekt. Vi ville ha det i sesongpausen, som kun er tre uker per år. Første sesongpausen etter frieriet var det fortsatt litt korona og året etterpå skulle søskenbarnet gifte seg, så da måtte vi vente et år til. Jeg føler vi har vokst enda mer på den tiden og vi vet hva vil ha, uttalte Asserson i et intervju med Nettavisen i sommer.

GIFTER SEG: Jakob Ingebrigtsen og samboer Elisabeth Asserson blir mann og kone i Drammen lørdag. Foto: Beate Oma Dahle (NTB)

Bruker bryllupsplanlegger

Løpestjernas fremtidige kone har ikke lagt skjul på at hun har stått for mye av planleggingen. Det sammen med bryllupsplanlegger – noe som var viktig for Ingebrigtsen.

– Det var et must for Jakob. Han kan jo ikke bruke så mye tid og energi på det. Dette kommer jo også rett etter sesongen. Skal han bruke masse tid og krefter på å planlegge, så er det feil prioritering. Vi har heller valgt å legge litt mer i bryllupsplanlegger.

Asserson har selv tatt seg av planleggingsmøter, men Ingebrigtsen har vært involvert ved anledning.

– Han er veldig klar på hva han ønsker og hva han vil, men han stoler også nok på meg til å skjønne at det blir fint uansett.

Les også: Har fått en større rolle: – En naturlig overgang

Klar tale fra Jakob

Til tross for at Asserson har tatt seg av mye, så har Ingebrigtsen fått veie inn. De to har hatt en klar tanke om hvordan drømmebryllupet skulle bli.

–På de møtene vi har hatt med bryllupsplanlegger, så har vi fått sette opp topp tre prioriteringer, blant annet. Har man vist Jakob en ting, så har han ofte sagt at «ja, sånn vil jeg ha det» og så er han klar på at det er sånn det skal bli. Også har vi vært i en god del bryllup i familien, vi har sett hva vi vil ha og ikke og fått snakket om det.

Nettavisen møtte Asserson i forkant av Bislett Games i sommer. Da snakket hun om bryllup, den kommende sesongen og fremtidsplaner. Siden den gang har Ingebrigtsen hatt en solid sesong på friidrettsbanen, blant annet med VM-gull og verdensrekord på 2000 meter.

Friidrettsstjernen har nå avsluttet sesongen og skal nyte eget bryllup lørdag ettermiddag. Paret gifter seg i Drammen etter Assersons ønske om ballsal.

– Jeg tror at det blir veldig bra, uttalte sistnevnte om giftermålet tidligere i år.

2023-09-22T19:18:03Z dg43tfdfdgfd