KAOS I PSG: HEVDER GALTIER HAR FåTT SPARKEN

Kaos i PSG: Hevder Galtier har fått sparken

Den franske hovedstadsklubben har i en årrekke hatt ambisjoner om å vinne Champions League, men trofeet har uteblitt. Heller ikke denne sesongen gikk det veien – tross et utrolig stjernegalleri.

Ligatittel og seier i en franske cupen har vært et minstekrav for de foregående trenerne, men denne sesongen vant PSG serien med «kun» ett poeng ned til Lens.

I forkant av siste serierunde ble det klart at både Lionel Messi og Sergio Ramos er ferdig i klubben, og nå virker det også som at hovedtrener Galtier må finne seg en ny jobb.

Den franske storavisen Le Parisien hevder nemlig at 56-åringen har fått beskjed tirsdag om at han ikke er med i planene for neste sesong.

Galtier er ikke den første som har fått sparken i PSG. Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel og Unai Emery har lidd samme skjebne de siste årene.

PSG skal imidlertid ikke ha noen tid å miste i jakten på Galtiers erstatter. Tirsdag ettermiddag melder den franske avisen Lequipe at Julian Nagelsmann ventet i Paris i løpet av det neste døgnet. Det for å forhandle rundt en potensiell avtale om å bli klubbens neste trener.

Les også:

Les også: Solbakken tok ut flere debutanter: Brann-stjerne med

2023-06-06T13:37:19Z dg43tfdfdgfd