KJøPTE UNITED-STJERNENS TOTALVRAKEDE BIL

Kjøpte United-stjernens totalvrakede bil

I september, etter Manchester Uniteds 1-0-seier over Burnley, krasjet Marcus Rashford bilen sin stygt utenfor klubbens treningsanlegg.

Rashford unngikk skader selv, men Rolls-Royce-en hans verdt 700.000 pund, tilsvarende nesten 9,5 millioner norske kroner, ble så godt som totalvraket.

På grunn av de voldsomme skadene på bilen ble den til slutt solgt på en nettauksjon. Den gikk youtuberen Mat Armstrong vinnende ut, skriver Daily Mail.

Les også: Foreldrene stusser over 19-åringens matvaner: – Unormalt

– Mye verre

Han trengte ikke betale mer enn 184.000 pund for bilen, som tilsvarer rundt 2,5 millioner norske kroner. Det er altså sju millioner mindre enn det Rashford skal ha betalt for den i sin tid.

I en video på youtube-kanalen sin tar Armstrong en grundig titt på skadene på bilen, en Rolls-Royce Wraith.

Ut fra bildene som vises i videoen skjønner man fort hvorfor Rashford endte opp med å selge bilen. Det var skader over så godt som hele bilen. Det var spesielt fronten av bilen som var ødelagt, med grillen på bilen fullstendig revet av.

STORE SKADER: Marcus Rashford tidligere bil hadde betydelige skader etter en krasj i september. Foto: Skjermdump YouTube

– Herregud, den ser nesten ut som en banan. Skadene var mye verre enn jeg først trodde, sier en småsjokkert Armstrong i videoen.

Venstre side av kjøretøyet kan man også se var hardt skadet, med store bulker på bilen. Understellet på luksusbilen var også revet opp etter Rashfords krasj.

Les også: Molde frikjent i Fofana-saken: Vant fram i Idrettens voldgiftsrett

Får start på bilen

Armstrong har likevel betalt godt med penger for bilen, i håp om at kan fikse den. I videoen ser man at han bruker flere dager på å jobbe med bilen for å få den til å starte.

Etter å ha feilet flere ganger klarer han til slutt å få den til å fungere, til tross for de stygge skadene etter krasjen.

LUKSUSBILER: Marcus Rashford er en ivrig samler av luksusbiler. Her i en Urban Range Rover i 2019 med Jesse Lingard som passasjer. Foto: Eamon and James Clarke (Pa Photos)

Og selv om denne bilen ble totalskadd og ble solgt for en brøkdel av hva den en gang kostet, kan Rashford trøste seg med at han har flere luksusbiler i samlingen sin.

Ifølge Daily Mail har han nylig kjøpt sin tredje Rolls-Royce, en Cullinan Blue Shadow, til 560.000 pund, tilsvarende rundt 7,5 millioner norske kroner.

Manchester United-stjernen skal også ha en McLaren 765 Long Tail og en Lamborghini Urus Performante i luksusbilsamlingen sin.

2024-03-27T22:41:24Z dg43tfdfdgfd