MANCHESTER UNITED SLAKTES TIL TROSS FOR SEIER: – FORFERDELIG

Manchester United slaktes til tross for seier: – Forferdelig

MANCHESTER UNITED – SHEFFIELD UNITED 4-2:

Manchester United fikk det tøffere enn ventet mot bunnlaget Sheffield United hjemme på Old Trafford onsdag kveld. Bortelaget rystet Manchester United to ganger, men det var hjemmelaget som til slutt tok seieren.

Det var mye takket være Bruno Fernandes, som scoret to mål og leverte en målgivende pasning.

Seieren kommer imidlertid ikke uten kritikk for Erik ten Hags menn. Igjen var flere eksperter kritiske til prestasjonen til United, selv om det ble tre poeng.

Ikke minst det at de igjen slapp inn flere mål får ekspertene til å reagere. Med onsdagens baklengsmål har Manchester United nå sluppet inn minst to mål i deres fem siste kamper.

– Det er en forferdelig rekke. Selv om Erik ten Hag har hatt mange skader er det virkelig svakt, sa BBCs Simon Stone.

– Selv om Manchester United vinner denne kampen er det fortsatt spørsmålstegn hengende over dem og man tenker «hva er det som skjer?», sa BBCs ekspert Andy Reid.

Onsdagens seier er likevel en liten pustepause fra den verste kritikken for hardt pressede ten Hag. Manchester United ligger nå på 6. plass på tabellen, sju poeng opp til Tottenham og Newcastle tre poeng bak dem.

Sheffield United sjokkerte

Manchester United var det farligste laget fra start av, og allerede etter et halvminutt holdt Dalot på å sende hjemmelaget i ledelsen. Foderingham strakte seg så lang han var og slo ballen over mål.

Erik ten Hags menn fortsatte å presse på, og de kom uhyre nærme scoring ved flere anledninger. Først ved Garnacho og så ved Højlund, men Sheffield United holdt unna.

Og mens hjemmelaget misset på mulighetene de fikk, tok Sheffield United vare på de de fikk. Det var nemlig bortelaget som tok ledelsen etter en kjempetabbe av Onana.

Han prøvde å slå en pasning mot Dalot, men han sendte den i stedet rett til Bogle. Han tok med seg ballen fremover og satte den i det nærmeste hjørnet til en overraskende ledelse.

– Enda en forferdelig prestasjon fra Ten Hags lag så langt, sa BBCs reporter Simon Stone etter Uniteds baklengsmål.

Manchester United klarte imidlertid å slå tilbake før pause. I det 42. minutt stusset Maguire inn 1-1, og lagene var like langt på Old Trafford.

Midtstopperens scoring sørget for skryt fra Conor Coady.

– Jeg skal være ærlig fra å kjenne Maguire, jeg har alltid hatt full tro på at han ville komme gjennom den tøffe perioden. Han er en strålende karakter og en strålende fotballspiller. Kritikken han har fått i denne fotballklubben er utrolig, sa han.

United snudde kampen

Det tok imidlertid ikke lang tid før Sheffield United sjokkerte hjemmelaget på nytt.

I det 49. minutt rotet Dalot bort ballen, og da kunne Hamer finne Osborn på løp i feltet. Han slo ballen tilbake ut i feltet, og fra fem meter satte Brereton-Diaz kula sikkert i mål.

Manchester United klarte å svare relativt kjapt denne gangen også. Det skjedde på straffe etter at Maguire gikk i bakken. Straffen satte Bruno Fernandes sikkert i mål.

Hjemmelaget klarte til slutt også å komme seg opp i ledelsen i kampen. I det 80. minutt slo Bruno Fernandes til med et skikkelig langskudd med venstrefoten. Han hamret til og ballen suste inn i nettet.

Fem minutter før full tid punkterte Rasmus Højlund kampen, og igjen var Fernandes involvert. Portugiseren fikk ballen i bakrom og slo den strålende inn foran mål. Højlund snek seg fri og satte inn 4–2.

2024-04-24T22:15:08Z dg43tfdfdgfd