MANDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Mandagens Premier League-rykter

Bli varslet om siste nytt: Få Nettavisen-appen til iPhone og Android her!

Antoine Griezmann har levert prestasjoner på aller øverste hylle for Atlético Madrid og Frankrike de siste årene, og prestasjonene har ikke gått ubemerket hen. Mundo Deportivo skriver at Manchester United sikler etter 32-åringen, og at de forbereder et tilbud som tredobler franskmannens lønn for å lure han til Old Trafford i sommer.

Den 20 år gamle engelske kantspilleren Samuel Iling-Junior spiller til daglig i Juventus, men skal være sterkt ønsket av Tottenham. Football Insider skriver at italienerne kan være åpne for å selge i sommer.

Samme nettsted hevder også at Aston Villa ser på mulighetene for å hente Athletic Bilbaos Inaki Williams (29) i januar.

Les også: Solbakken: – Folk må bare angripe meg

Den siste tiden har det svirret rykter om at Bruno Fernandes kan være aktuell for en overgang til Saudi-Arabia, men det skal ikke være aktuelt. 90 min hevder nå at portugiseren skal ha bekreftet til klubben at han blir værende.

Til tross for skaden som gjorde han utilgjengelig til landslagskampene er Antonio Nusa (18) fortsatt brennhet. Football Insider rapporterer at både Tottenham og Chelsea interesse for stortalentet er pågående.

BRENNHET: Antonio Nusa (18) jaktes av noen av verdens største klubber. Foto: Fredrik Varfjell (NTB)

Real Sociedads Martin Zubimendi (24) har i lengre tid blitt koblet til Arsenal, men nå får de kamp om den defensive midtbanespillerens signatur. Sport skriver at Barcelona forbereder et framstøt for å sikre seg 24-åringen til sommeren. Mundo Deportivo hevder også at samme klubb kan motta opptil 5 millioner euro fra det spanske fotballforbundet, etter at deres midtbanespiller Gavi (19) ble skadet under landslagsoppholdet.

De såkalte «Big Six» i Premier League skal ha blitt fortalt at de er nødt til å betale mer til sikkerhetsfondet som drypper nedover footballpyramiden etter at Everton ble fratatt ti poeng grunnet finansielle problemer. Det skriver Telegraph.

Les også: Kjetil Rekdal reagerer på Solbakkens Haaland-valg: – Burde ikke spilt

2023-11-20T06:17:33Z dg43tfdfdgfd