MARCUS (25) KJøPTE GAVE TIL SEG SELV FOR 2,5 MILLIONER: – FåR MANGE BLIKK

Marcus (25) kjøpte gave til seg selv for 2,5 millioner: – Får mange blikk

Den norske idrettsprofilen Marcus Kleveland fylte nylig 25 år og i den anledning kostet ham på seg en aldri så liten gave til seg selv.

Snowboarderen punget ut 2,5 millioner kroner for å sikre seg en gul Lamborghini Huracán lp 60, noe han sier alltid har vært en drøm.

Det er lokalavisen Vigga på Dombås som omtaler saken om det ekstravagante bilkjøpet.

Til avisen sier han blant annet at det er litt prestasjonsangst inne i bildet når han skal kjøre en slik bil og at han «får mange blikk» når han er ute på veien. Parkering er også en utfordring, siden bilen bli godt lagt merke til når den står parkert.

Sportsbilen har 610 hestekrefter og veier rundt 1500 kilo. Den var imidlertid ikke førstevalget til Kleveland, ifølge ham selv.

– Merket det med én gang

Til Vigga forteller han nemlig at han først hadde planer om å kjøpe seg en McLaren, der dørene gikk oppover, men at den ble kapret av noen andre før snowboarderen fikk bestemt seg. Dermed ble det i stedet den gule Lamborghinien.

LES OGSÅ: Nordås reagerer på NRK-kommentator: – En liten provokasjon

I tillegg til en knall farge og et sprekt design, lager bilen også bra med lyd.

– Jeg merket det med en gang, at folk ikke bare ser den, de hører den også. Det høres jo ut som det går fort, selv om den kjører 50 kilometer i timen. Folk tror sikkert at jeg kjører som et svin, men jeg gjør ikke det. Jeg er så redd for lappen min at jeg prøver å ta det rolig, sier han til lokalavisen.

Det er imidlertid ikke farten som tiltrekker ham mest med bilen.

– Det råeste er ikke nødvendigvis det å kjøre fort, men det å kjenne på draget. Det er som å ta SuperSpeed på Tusenfryd. Du bare sitter og så blir du skikkelig dratt bak i setet når du gir på, sier idrettsprofilen.

Lillesøster bak rattet

Selv lillesøster Emilie Kleveland (17) har fått prøve seg bak rattet på sportsbilen. Hun har fått øvelseskjørt bilen fra Dombås til Otta på vei til skolen, med en «L» teipet bakpå. Søsteren var først litt skeptisk til å kjøre, men synes etter hvert det var stas, forteller storebror.

LES OGSÅ: Hevder United er villig til å selge alle - bortsett fra tre mann

Kleveland forteller til lokalavisen at han selv også først var litt nervøs for dette, men at det etter hvert gikk veldig fint.

Også kamerater har forsøkt seg bak rattet på bilen, noe som har vært svært populært.

25-åringen fra Dombås er kjent som én av Norges beste på snowboard og tok blant annet VM-gull i slopestyle i 2021.

Han har også en rekke topplasseringer fra Vinter-X-Games de siste årene

25-åringen er også svært populær i sosiale medier og har blant annet over 800.000 følgere på Instagram.

2024-05-01T09:40:55Z dg43tfdfdgfd