MOTEHUSENE STåR I Kø: DETTE DUKKET HAALANDS FLAMME OPP I

Motehusene står i kø: Dette dukket Haalands flamme opp i

Mandag kveld deles Ballon d'Or, også kjent som Gullballen, ut for 67. gang. Utmerkelsen er kanskje den mest prestisjetunge fotballutmerkelsen av dem alle, og den deles hvert år ut av magasinet France Football.

I likhet med i fjor er Erling Braut Haaland (23) nominert, men det er knyttet enda større forventninger til stjernespissen i år. Lionel Messi, som vant VM med Argentina i fjor, antas å være Haalands største konkurrent. Sistnevnte har fått favorittstempelet i forkant.

Les også: Erling Haaland og Isabel Haugseng Johansen kom hånd i hånd på moteshow

Før prisutdelingen mandag var det duket for en rød løper, hvor flere av verdens beste fotballspillere dukket opp – både med og uten følge.

Gledet seg til kvelden

23-åringen fra Bryne var en av de som troppet opp på den røde løperen. Han kom sammen sin venninne Isabel Haugseng Johansen (19).

– Det er en flott kveld. Jeg ser frem til å møte kompiser. Det blir en fin kveld med mange fotballspillere i samme rom, sa Haaland til Ballon d'Ors egne reportere.

De to har ennå ikke bekreftet forholdet offentlig, men en rekke bilder fra det siste året levner ikke lenger noen særlig tvil om at 19-åringen er Haalands utkårede.

Etter at City-stjernen dukket opp med det som anses som fast følge, har det lenge blitt spekulert i hvilke motehus som skal få kle Haugseng Johansen opp til offentlige arrangementer.

Ankom i paljettkjole

Under kveldens prisutdeling poserte hun i en rosa paljettkjole. Haaland selv stilte i sort dress og sløyfe i halsen.

– Han har aldri sett stiligere ut, mente fotballekspertene i TV2s studio.

I mai meldte en rekke internasjonale medier om at Haaland hadde signert en millionkontrakt med det italienske luksusmotehuset. Den skal være verdt opp mot 27 millioner kroner, ifølge Daily Mail.

Store motehus har som nevnt stått i kø for å kle opp 19-åringen fra Bryne, og nylig var de to en del av Dolce & Gabbanas stjernespekkede visning i Italia.

Da stilte Haugseng Johansen nok en gang opp i artikler fra Dolce & Gabbana, blant annet en veske og øredobber. Det er tydelig at både hun og Haaland har fått et tett bånd til det italienske motehuset.

Tekstet med Haaland

Det var ikke bare fotballspillere på Gullballen-utdelingen mandag kveld. Tennisstjernen Novak Djokovic poserte også på den røde løperen. Han tok seg også tid til en prat med norske TV2 under deres direktesending.

Der røpte han flere samtaler med Haaland.

– Jeg har ikke møtt ham, men vi har tekstet litt. Jeg ønsker ham alt det beste, vi får nok se mye av han i årene som kommer, sa Djokovic.

TENNISSTJERNE: Novak Djokovic deltok på utdelingen av Gullballen mandag. Foto: STEPHANIE LECOCQ

Tennisesset kunne røpe at samtalene handlet om trening og at han hadde gratulert nordmannen med all suksess.

– Vi har tekstet litt fram og tilbake på Instagram. Forhåpentligvis får jeg snakket litt med han i kveld, uttalte serberen og la til:

– Jeg liker selvtilliten hans, han har tro på seg selv.

2023-10-30T19:28:19Z dg43tfdfdgfd