MOURINHO MED OPPSIKTSVEKKENDE SPURS-UTTALELSE

Mourinho med oppsiktsvekkende Spurs-uttalelse

José Mourinho ble aldri noen stor suksess som manager i Tottenham, og portugiseren fikk sparken i april 2021 – like før klubbens ligacupfinale mot Manchester City.

60-åringen tok over det italienske storlaget Roma senere samme år, og på torsdagens pressekonferanse i den italienske hovedstaden sendte Mourinho et tydelig stikk til både Tottenham og klubbens styreformann Daniel Levy.

Les også: Rosenborg-ekspert advarer: – Redd det allerede er starten på slutten

– Jeg håper Tottenham-fansen ikke misforstår, innleder Mourinho, før han legger til.

– Den eneste klubben i min karriere som jeg ikke fortsatt har dype følelser for er Tottenham, forteller han.

INGEN SUKSESS: Mourinho fikk sparken i Tottenham i april 2021. Foto: CLIVE BRUNSKILL

Han begrunner det delvis med at arenaene var tomme på grunn av covid, men legger ikke skjul på at han er bitter for at han fikk sparken like før klubben skulle ligacupfinale mot Manchester City.

– Mr. Levy lot meg ikke vinne en finale og et trofé, sier han.

Ryan Mason tok midlertidig over manageransvaret i Tottenham for to år siden, men måtte se ligacuptrofeet glippe etter tap mot City.

Mourinho, som har hatt lang trenerkarriere, sier han har kjærlighet for både Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United ennå, og at han elsker klubbene han har vært i tidligere.

– Vi vil ha en forbindelse for alltid, slik det er med alle mine tidligere klubber unntatt «Mr. Levy Club», sier han syrlig.

Mourinho har ledet Roma til finale i Europa League denne sesongen. Den italienske storklubben møter Sevilla i finalen 31. mai i Ungarn, og kjemper samtidig om en topp fire-plassering i Serie A.

Roma møter Fiorentina lørdag, i en kamp laget må vinne for å holde liv i topp fire-håpet.

Les også: Bekreftet: Deila tar over belgisk storklubb

2023-05-25T15:02:56Z dg43tfdfdgfd