NETTAVISEN ERFARER: TSJEKKISK STORKLUBB VIL KJøPE ODD-PROFIL

Nettavisen erfarer: Tsjekkisk storklubb vil kjøpe Odd-profil

Wallem har gjort sakene sine godt som omskolert midtbanespiller i innledningen av sesongen. De første åtte serierundene i Eliteserien har 22-åringen spilt samtlige minutter, med unntak av en kamp der han sonet karantene.

Tidligere har Wallem figurert som både ving og kant, men i år har han imponert i en mer sentral midtbanerolle i Pål Arne «Paco» Johansens mannskap.

Nå kan imidlertid Odd-karrieren nærme seg slutten.

Les også: Fagermo med advarsel før Norge-sluttspill: – Det er uaktuelt

Nettavisen kan avsløre at Slavia Praha har kommet med et konkret fremstøt på Wallem. Ifølge opplysningene skal de ha lagt frem et bud, men Odd skal ønske seg mer for å selge sin midtbaneprofil.

Nettavisen er foreløpig ikke kjent med den eksakte summen tsjekkerne har tilbudt, men Praha-klubben skal likevel ikke ha lagt vekk ønsket om å få til en avtale med Odd om en overgang denne sommeren.

Les også: Sår tvil om Vålerengas prestisjesignering fra Brasil: – Usikker

Wallem forlenget like før jul kontrakten med Odd fram til sommeren 2026. Dermed må Slavia betale gode penger for å kjøpe fri den løpssterke midtbanespilleren.

Internt i Odd skal de allerede være forberedt på at Wallem kan forsvinne i sommer.

Han kom til klubben fra Arendal i januar 2021.

KAN BLI SOLGT: Conrad Wallem kan forsvinne fra Odd i sommer. Foto: MARIUS SIMENSEN

Les også: Sarpsborg 08 rystet av 3. divisjonslag - VIF med sliteseier

I Slavia kan Wallem bli lagkamerat med Christos Zafeiris og Igoh Ogbu. De ble begge kjøpt av klubben fra Eliteserien etter forrige sesong fra henholdsvis Haugesund og Lillestrøm.

Overgangsvinduet i Tsjekkia åpner allerede 21. juni. I Norge kan ikke klubbene kjøpe spillere før 1.august.

Slavia har etter det Nettavisen forstår oppholdt seg mye i Norge den seneste tiden. De var til stede på kampen mellom Odd og Lillestrøm tidligere i mai, før de var på Åråsen 16. mai for igjen å se nærmere på blant annet LSKs formspiss Akor Adams.

Slavia Praha ender på 2. plass i tsjekkisk liga denne sesongen.

2023-05-25T21:32:59Z dg43tfdfdgfd