NORSK STORTALENT MED ELLEVILL PRESTASJON I DANMARK

Norsk stortalent med ellevill prestasjon i Danmark

Den norske 19-åringen var meget sentral da Nordsjælland mandag kveld slo AGF Aarhus hele 7–2.

På bare 13 minutter i andre omgang scoret nemlig Schjelderup hat trick. I tillegg leverte han en målgivende pasning.

– Hat trick og ydmykelse, oppsummerer danske Ekstra Bladet kampen, hvor det altså var Schjelderup som inntok hovedrollen.

Schjelderup åpnet målkontoen i det 56. minutt da han sendte ballen i lengste hjørnet etter å ha driblet unna en motspiller. Tre minutter senere ble nordmannen lagt i bakken i AGF sin sekstenmeter og dommeren pekte på straffemerket.

19-åringen tok straffen selv, og han satte ballen sikkert i mål. I det 69. minutt var hat tricket et faktum da han sendte ballen i mål fra spiss vinkel, mellom beina på AGF sin keeper.

TILBAKE: Andreas Schjelderup i aksjon for Nordsjælland under en Conference League-kamp tidligere denne sesongen. Foto: Jan Christensen (Getty Images)

Mandagens hat trick betyr at Schjelderup har scoret fire mål og levert tre målgivende pasninger på fire kamper i sluttspillet i Superligaen.

Nordsjælland ligger nå på 4. plass på tabellen med like mange poeng som FC København på plassen foran.

Schjelderup er for tiden inne i sin andre periode i Nordsjælland. Etter å ha imponert stort for den danske klubben signerte han for Benfica i januar 2023.

19-åringen fikk en tøff start på oppholdet i den portugisiske storklubben, og bare et halvår etter overgangen returnerte han til Nordsjælland på lån. Utlånet er i utgangspunktet over til sommeren.

2024-04-22T19:52:56Z dg43tfdfdgfd