ONSDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Onsdagens Premier League-rykter

Football Insider skriver onsdag at Manchester United kommer til å sparke Erik ten Hag etter sesongen. Telegraph melder videre at Thomas Tuchel, avgående Bayern München-trener, skal være svært interessert i å få prøve seg i jobben. Han skal også være en klar kandidat innad i United, men ifølge iNews skal også Sporting-trener Ruben Amorim og arbeidsledig Graham Potter være høyt på lista.

Crystal Palace er i ferd med å levere en meget imponerende sesongavslutning, som gjør at flere spillere vil være aktuelle for større klubber denne sommeren. Givemesport skriver at klubben skal være villig til å lytte til bud på Marc Guehi, men at de er mer lunke til å selge stjernene Michael Olise og Eberechi Eze.

Les også: Ser for seg uventet Manchester United-løsning: – Kan bli tvunget til det

Skal man tro avisen Standard har West Ham rett øynene mot Brasil, nærmere bestemt Corithians. Der spiller stortalentet Wesley Gassova, og London-klubben skal ha åpnet samtaler med spillerens representanter. 19-åringen skal også være en spiller Liverpool følger nøye med på.

Chelsea skal også være på jakt i Brasil, og Atheltic skriver at Palmeiras-spiller Estevo Willian. 17-åringen har fått sine første kamper for A-laget denne sesongen, og samtidig fått sine første scoringer. Vingen regnes som et supertalent. Chelsea skal også være ute etter å gjøre Jordan Pickford til klubbens nye førstevalg på keeperplass, melder Football Insider. 

ETTERTRAKTET: Wesley Gassova skal være en mann flere klubber i Premier League følger med på. Foto: Andre Penner (AP)

Ifølge Radio Marca og nettstedet Mundo Deportivo skal Barcelona-president Joan Laporta ha forhørt seg med Getafe om situasjonen rundt Mason Greenwood. Manchester United-eiendommen har levert på lån i Getafe, men er trolig ferdig i United denne sommeren. Nå skal altså Barcelona se på mulighetene til å hente den kontroversielle vingen. 

Les også: Haaland får kritikk etter samarbeid: – Dårlig dømmekraft

Barcelonas økonomiske situasjonen er på ingen måte ukjent, og skal klubben kunne investere i nytt blod må de også kvitte seg med noe gammelt. Mundo Deportivo skriver at forsvarsspiller Jules Koundé er et navn som nevnes blant mange europeiske klubber for tiden. Listen skal bestå av Newcastle, Inter Milan, Chelsea, Manchester United og Paris Saint-Germain. Den franske 25-åringen har vært en fast brikke i Xavis mannskap denne sesongen. 

Tammy Abraham har mistet nærmest hele sesongen for Roma, men er nå tilbake i spill etter mange måneder på fysiorommet. 26-åringen scoret nylig mot Napoli, men skal spissen se for seg en retur til Premier League. Ifølge HITC skal West Ham være en klubb som vil se nærmere på den tidligere Chelsea-spilleren. 

2024-05-08T05:51:50Z dg43tfdfdgfd