ORKET IKKE å SE FERDIG: – MILEVIS UNNA

Orket ikke å se ferdig: – Milevis unna

Sørlandsklubben har fått en marerittstart på årets sesong i Obos-ligaen. Lørdag spilte de bortekamp mot Kongsvinger, og det var ikke bedring å spore hos gultrøyene.

Start lå under 3-0 allerede til pause, og da fikk TV 2s fotballekspert og tidligere Start-spiller Jesper Mathisen nok.

Han syntes Start leverte så dårlig at han ikke så noen grunn til å se ferdig kampen.

– Her blir 2. omgang droppet til fordel for en fisketur. Start 2024 er milevis unna på alle mulige måter - både på og utenfor banen, skrev han på X etter første omgang.

Eric Taylor sendte Kongsvinger i ledelsen i det 25. minutt, før Lucas Haren doblet ledelsen åtte minutter senere.

På overtid av første omgang satte Vegard Leikvoll Moberg inn 3-0 til Kongsvinger.

– Dette var nok en av de verste omgangene Start har levert i Obos-ligaen på lang tid, skrev Mathisen.

Mathisen gikk ikke glipp av flere scoringer, ettersom det ikke ble noen mål i andre omgang. Dermed endte det med 3-0-seier til Kongsvinger.

Start ligger helt sist på tabellen i Obos-ligaen med to poeng etter fem kamper.