PåSTAND OM ERIK TEN HAGS FRAMTID: – AVGJøRELSEN ER TATT

Påstand om Erik ten Hags framtid: – Avgjørelsen er tatt

Stormen rundt Manchester United-manager Erik ten Hag har ikke blitt mindre, selv om klubben med nød og neppe tok seg til finale i FA-cupen etter seier mot Coventry på straffesparkkonkurranse. I finalen venter byrival Manchester City.

United ledet kampen mot Championship-laget med 3-0, men slapp inn tre mål mot slutten. Dermed ble det ekstraomganger og der var faktisk de lyseblå nær ved å sikre en ikonisk seier og en plass i finalen, før United reddet seg inn på straffer.

Mye har blitt sagt om framtiden til ten Hag og flere og flere tror han nå fort kan være ferdig etter sesongen.

– Er allerede avgjort

Spisslegenden Alan Shearer tror United-ledelsen allerede har tatt et valg om nederlenderen.

LES OGSÅ: Jesper Mathisen med kritikk: – Sover rett og slett

– Jeg tror framtiden til Erik ten Hag allerede er avgjort. Selv om de vinner FA-cupen, så tror jeg han er ferdig, sier han ifølge Daily Mail.

– Jeg tror ikke det betyr noe om de vinner FA-cupen eller ikke. Det er trist og kan være feil, men jeg har en følelse av at å vinne FA-cupen ikke er nok for ham nå, k mener tidenes toppscorer i Premier League videre om United-sjefen.

PÅSTAND: Alan Shearer sier han tror Manchester United-ledelsen har bestemt seg. Foto: Joe Giddens

– Når du ser på spillerne, når du ser på holdningene, hvor de ligger i ligaen og alt det der: Hvor ønsker de å være, hvordan ønsker de å komme seg dit? I løpet av kort tid tror jeg ten Hag er borte, sier Shearer.

Te Hags landsmannen, Louis van Gaal, fikk i sin tid sparken som United-manager kort tid etter å ha vunnet nettopp FA-cupen.

– Han fikk det. Beskjeden kom i heisen etter kampslutt. Den store debatten gikk på om det var riktig eller galt, sier Shearer.

– Vet hvordan det fungerer

Nå tror han altså at ten Hag kommer til å lide samme skjebne, uavhengig av hvordan finalen ender for United.

LES OGSÅ: Vanvittig drama for United: – Tror nesten ikke det man ser

– Jeg vet ikke, det er bare noe jeg tror, men om du ser på spillernes holdninger og kvalitet, så er det en følelse jeg sitter med.

– Jeg tror avgjørelsen alt er tatt.

Manchester United har fått nye deleiere i sir Jim Ratcliffe og hans Ineos-gruppe. Kort tid etter at de kom inn i klubben, har arbeidet med å styrke den sportslige satsingen påbegynt og det er ventet en rekke ansettelser i teamet rundt manageren.

Shearer tror derfor at det også er naturlig å bytte ut ten Hag etter sesongen.

– Du vet hvordan det fungerer. Nye eiere, nye direktører, nye ditt og datt. Det sier bare: NY manager på vei inn, sier han.

2024-04-22T11:06:37Z dg43tfdfdgfd