SJOKKVENDING: – MOURINHO HADDE ELSKET å TRENE MANCHESTER UNITED IGJEN

Sjokkvending: – Mourinho hadde elsket å trene Manchester United igjen

Mandag gikk Manchester United på et av klubbens verste tap på lang tid, da Crystal Palace ydmyket storklubben hele 0-4.

Kritikken har ikke uteblitt, og flere tidligere spillere og fotballpersonligheter har på rekke og rad slaktet Uniteds prestasjon.

Flere peker naturligvis også på trener Erik ten Hag, og mener at nederlenderen nå må være ferdig i klubben.

Nå skriver Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst at tidligere Manchester United-manager José Mourinho har ymtet frempå at han ønsker seg jobben, hvis den skulle bli ledig.

– José Mourinho hadde elsket å trene Manchester United igjen, men klubben ønsker ikke å ansette han på nytt. Mourinho har fortalt en av sine nærmeste at ville «spasert til Manchester» for muligheten til å trene storklubben igjen, erfarer den anerkjente journalisten.

Les også: United rundspilt av Palace: – Den totale ydmykelse

Mourinho?

I TalkSport-studioet ble det også snakk om at ten Hag, og der lanserte tidligere Tottenham-spiller, Jamie O'Hara, nettopp Mourinho som en potensiell arvtager.

– Det er en prestasjonen som gir grunn til å sparke han. Gi jobben til Mourinho de neste ukene. Hvorfor ikke? En mulighet til å vinne et trofé. De kommer ikke til å vinne det med ten Hag. De er ferdige, forteller tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara.

Les også: David Moyes ferdig i West Ham

REDNINGEN?: José Mourinho er for tiden ledig på markedet, etter avskjeden med Roma tidligere denne sesongen. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Han mener videre at enhver ledig manager burde hoppe på en eventuell mulighet.

– Hvis de ser etter en mulighet fram til sommeren ville jeg tatt den. Du har ingenting å tape i Premier League, fordi det er over, samtidig som du kan vinne et trofé.

– Må bestemme seg

Den tidligere United-spissen Michael Owen holdt ikke tilbake, og mener klubben muligens må gjøre noe umiddelbart.

– De har en cupfinale som kommer, og kjemper om europeisk fotball neste uke. På et tidspunkt må de ta en beslutning, for de kommer til å bli ydmyket av Manchester City, Arsenal vil knuse dem, Newcastle kommer til å slå dem og jeg er ikke sikker på om de slår Brighton heller, forteller han.

Og fortsetter:

– Med så mye på spill, lurer jeg på om styret bare må bestemme seg for å gjøre noe her og nå. Han kan i hvert fall ikke være trener for dette laget neste sesong.

TØFF KVELD: Erik ten Hag hadde en av sine verste dager på jobben som Manchester United-trener. Foto: Isabel Infantes (Reuters)

Viaplay-ekspert Lars Tjærnås reflekterer slik om situasjonen:

– Jeg blir ikke overrasket om de gjør noe allerede nå. Og jeg er nesten sikker på at han ikke er der til høsten.

– Dette var en type kamp der styret og eierne har plikt til å spørre om han er riktig mann. Veldig mye av det som sviktet er direkte relatert til det som er hans ansvar, mest av alt mangel på struktur, avslutter han.

2024-05-07T09:48:36Z dg43tfdfdgfd