SKJæRTORSDAGS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Skjærtorsdags Premier League-rykter

Vi begynner i London, for der skal titteljagende Arsenal allerede ha satt opp en liste med ti spisser man ønsker inn i sommer. På listen finner man blant annet to svensker, i Sportings Viktor Gyökeres og Newcastles Alexander Isak. Den slovenske RB Leipzig-spilleren Benjamin Šeško skal også være på listen, melder Mirror.

Det har vært en ujevn sesong for Manchester United, som gjør at Erik ten Hag ser seg nødt til å forsterke laget inn mot neste sesong. Telegraph skriver at Everton-stopper Jarrad Branthwaite står høyt på prioriteringslisten til klubben. 21-åringen var nylig med i Gareth Southgates tropp for England.

Les også: Kjøpte United-stjernens totalvrakede bil

Spanske Fichajes hevder å vite at Pep Guardiola har lagt sin elsk på den brasilianske midtbanespilleren Bruno Guimarães. Newcastle-spilleren har vært fantastisk for sin klubb denne sesongen, til tross for at laget har levert litt under pari til tider. Prislappen skal ligge på omkring én milliard norske kroner. Det stopper ikke der, for Football Insider skriver at West Ham forventer at Manchester City vil fortsette jakten på Lucas Paqueta i sommer. I fjor sommer skal brasilianeren ha vært nære å signere for de blå, men overgangen ble aldri noe av.

Til sommeren vil det være et år siden Harry Kane forlot Tottenham til fordel for Bayern München, men Spurs har egentlig aldri erstattet superspissen. Caught Offside skriver nå at London-klubben skal å funnet sin mann, og det skal være snakk om Feyenoords Santiago Gimenez. 22-åringen har bøttet inn mål i Nederland, og står for øyeblikket med 21 mål og 4 assist på 25 kamper i Eredivisie.

Luis Diaz startet sesongen med skader, og har brukt på å spille seg i form. Men den siste tiden har 27-åringen vært svært viktig for Liverpool, i jakten på et nytt seriegull. Colombianerens far skal derimot ha uttalt seg om hurtigtogets fremtid, og hevder at sønnens store drøm skal være å spille i en av de store klubbene i Spania. Det er Daily Mail som videreformidler utsagnet.

Les også: Spiller fotball i Norge: Er popstjerne i hjemlandet

STJERNE: Luis Diaz har blitt en nøkkelspiller for Liverpool denne sesongen. Foto: Tim Markland (Pa Photos)

Brighton-manager Roberto de Zerbi skal være Bayern Münchens førstevalg, om Xabi Alonso skulle glippe for klubben. Flere klubber er ute etter manager den kommende sommeren, så etter alle solemerker vil det være kamp om de mest suksessfulle trenerne på markedet.

Liverpool mister også hele sitt trenerteam med Jürgen Klopp i spissen. Tyskeren er ventet å ta seg en lengre pause, men hans assistent, Pep Ljinders, skal være ute etter sin første managerjobb i seniorfotballen. Telegraph melder at nederlenderen skal være høyaktuell for å ta over Ajax etter sesongen. Klubben har hatt en blytung sesong, og lå på et tidspunkt an til nedrykk i Eredivisie.

Til slutt skal Tottenham, West Ham, Brighton og Everton ha pekt seg ut den engelske vingen Samuel Iling-Junior. 20-åringen spiller for tiden i Juventus og har vært på vanen i 17 Serie A-kamper denne sesongen. Han ble hentet fra Chelseas akademi i 2022.

2024-03-28T07:42:18Z dg43tfdfdgfd