SPILLING-DANS SKAPER OVERSKRIFTER I ENGLAND

Spilling-dans skaper overskrifter i England

Martin Ødegaard storspilte da Arsenal feide Chelsea av banen med 5-0 på Emirates Stadium tirsdag.

Drammenseren noterte seg for to målgivende pasninger og ble i tillegg kåret til banens beste spiller.

Vekker oppsikt i England

Da kunne feiringen starte på tribunen – også for kjæresten Helene Spilling, som nå vekker oppsikt også i britiske medier for sin seiersdans.

«Martin Ødegaards dansekjæreste viser frem sine bevegelser når hun feirer Arsenals sterke seier mot Chelsea», skriver Daily Mail.

Tiktok-kontoen NowArsenal har viderepublisert videoen, som er tatt like etter kampslutt, mens Shakiras VM-sang for VM i 2010 «Waka waka» runger over anlegget på Emirates.

Svarer om kjæresten i NRK-serie

Forholdet mellom Martin Ødegaard og Helene Spilling har fått massiv oppmerksomhet siden de to dukket opp på London Football Awards sammen i mars i fjor.

Siden har duoen vært å se i hverandres sosiale medier med jevne mellomrom, men paret har vært forsiktige med å uttale seg om forholdet i mediene.

Nylig åpnet Ødegaard opp om forholdet i NRK-serien «Drømmen om EM».

– Jeg føler livet har blitt noen hakk bedre, så det er deilig det, å ha noen man deler alt som skjer med. Å ha noen der som kjenner deg godt, som vet å nyte de gode opplevelense og hjelper deg opp når det går dårlig. Jeg tror det er positivt i livet mitt, sier Ødegaard.

Tatoveringer skapte oppstyr

På spørsmål om Spilling har skylden i at han har blitt «mer mann på banen», svarer han lattermildt:

– Jeg vet ikke om Helene skal ta all æren for det, men hun har absolutt hatt en god effekt på både livet og karrieren min.

Også tidligere landslagsspiller Stefan Strandberg svarer på spørsmål om stjerneparet i NRK-dokumentaren.

– Når de begynte å snakke sammen første kvelden der, så fikk jeg liveoppdatering på hver melding som ble sendt. Det var god stemning fra første strofe det. Helene og «Ødda» er et fint par det, sier Strandberg.

I fjor høst skapte paret nye overskrifter da de ble fotografert med tilsvarende tatoveringer, med skriften «Blir nok bare deg og meg».

LEDER: Martin Ødegaard har blitt en lederskikkelse i titteljagende Arsenal. Foto: Philippe Lecoeur (FEP/Bildbyrån)

Jakter seriegull

Arsenal og kaptein Ødegaard er for alvor med i kampen om Premier League-tittelen når London-klubben har fire kamper igjen av sesongen.

Klubben topper Premier League-tabellen med 77 poeng – tre mer enn Liverpool, som har én kamp mindre spilt. På tredjeplass ligger Manchester City, men Haaland og co. har likevel alt i egne hender med seks gjenstående kamper og 73 poeng.

Vinner Manchester City sine gjenværende kamper er det ingenting som kan hindre dem i å løfte Premier League-trofeet i slutten av mai.

2024-04-24T10:58:25Z dg43tfdfdgfd