SVENSK LANGRENNSKOMET FIKK IKKE RUKA-BILLETT – Må VENTE På VERDENSCUPDEBUTEN

Stortalentet slo til med sterke resultater i den nasjonale åpningshelgen i Sverige. Der ble han nummer tre i sprinten i Gällivare, og det ble fulgt opp med to 8.-plasser på distanse.

Det blir bare sett på som spørsmål om tid før Myhlback blir et innslag i verdenscupen, men foreløpig må han vente litt til. Han er ikke blant de utvalgte i den svenske troppen til premieren i Ruka.

– Alvars resultater hadde ikke noe ekstra ved seg som måtte til. To 8.-plasser for en 17-åring er kjempebra, men det holder ikke i verdenscupen, sier Sveriges landslagssjef Anders Byström, ifølge Expressen.

William Poromaa fikk derimot plass i uttaket. Han krasjet i fredagens sprint og sto over helgens distanserenn, men reiser likevel til Finland.

– Han er forslått, men blir bedre for hver dag, sier landslagstrener Stefan Thomson.

Sveriges tropp til Ruka:

Menn: Truls Gisselman, Calle Halfvarsson, Edvin Anger, Marcus Grate, William Poromaa, Johan Häggström, Emil Danielsson, Björn Sandström, Leo Johansson.

Kvinner: Frida Karlsson, Ebba Andersson, Linn Svahn, Jonna Sundling, Emma Ribom, Maja Dahlqvist, Johanna Hagström, Moa Lundgren, Moa Ilar.

(©NTB)

2023-11-20T09:07:41Z dg43tfdfdgfd