SæTERS ONANIUTSPILL SKAPER OVERSKRIFTER I ENGLAND: – BISARR UTTALELSE

Sæters onaniutspill skaper overskrifter i England: – Bisarr uttalelse

Ole Sæters utspill på direktesendt TV har skapt sjokkbølger både i Norge og utenlands de siste dagene. 28-åringen uttalte til TV 2 at han skulle hjem og feire mål og seier på en noe spesiell måte.

Sæter skulle nemlig hjem og «kose seg», med mobilen i venstrehånden og k**** i høyrehånden. Reaksjonene her til lands har vært mange, men nå har også engelske tabloider plukket opp det som utspilte seg etter kampen mellom RBK og Sandefjord søndag.

Les også: Ole Sæter fikk «Mini» til å måpe: – Helt sykt

«En norsk fotballspiller etterlot en reporter lamslått med en bisarr «x-rated» uttalelse da han ble spurt om hvordan han ville feire det utrolige målet sitt», skriver Daily Mail.

Dere ser alt av OBOS-ligaen, samt en rekke kamper fra Eliteserien hos Nettavisen på Direktesport!

Det endte 2–0 i eliteseriekampen og Sæter scoret på utrolig vis i det 64. minutt. RBK-spilleren klinte til fra lang avstand foran et måpende publikum på Lerkendal. Da var det kanskje ikke så rart at profilen var fornøyd i etterkant. Derav uttalelsen som nå har spredd seg rundt om i Europa de siste dagene.

Også svenske Expressen og nederlandske De Telegraaf har plukket opp situasjonen i Trondheim.

«Oppstyr etter krydret uttalelse: Rosenborg-spiss Ole Sæter skal onanere til eget mål», skriver sistnevnte avis.

RBK spiller andre runde av årets eliteserie i Drammen søndag, der de møter Strømsgodset på «Gamle gress». TV 2 meldte fredag at Sæter ikke var på treningsfeltet, men kunne senere opplyse om at spilleren trente innendørs. Han er altså klar til søndagens kamp.

2024-04-06T20:33:13Z dg43tfdfdgfd