SøNDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Søndagens Premier League-rykter

Kalvin Phillips har spilt seg opp under ledelse av David Moyes i West Ham, som har gjort at flere klubber skal ha fått opp øynene for midtbanespilleren. Han er foreløpig på et lån ut sesongen fra Manchester City, men nå melder Football Transfers at Fulham har han som et stort overgangsmål. Football Insider skriver også at moderklubben Leeds skal være villig å legge rundt 400 millioner kroner på bordet.

Manchester City er for øyeblikket i en voldsom tittelduell med Liverpool og Arsenal, og mye av grunnen til det har midtbanestjernen Rodri vært. Nå skriver Mirror at klubben er klar for å for å tilby spanjolen en ny kontrakt, som de mener forhåpentligvis vil holde han der ut karrieren.

Les også: Kent (36) gjorde ett enkelt grep. Da raste kiloene av

Det er ikke bare Erling Braut Haaland av de skandinaviske spissene som scorer mye mål for tiden. Viktor Gyökeres herjer fullstendig i Sporting Lisboa, og har over 50 målpoeng denne sesongen. Det gjør naturligvis at flere har fått opp øynene for kraftspissen, og journalisten Pedro Sepulveda skriver at Arsenal og Chelsea er på han. Men at Sporting ikke kommer til å takke ja til et tilbud som er under nærmere én milliard kroner.

MÅLMASKIN: Viktor Gyökeres har vært et fenomen denne sesongen. Foto: Patricia De Melo Moreira (AFP)

Flere setter spørsmålstegn ved framtid til Manchester United-manager Erik ten Hag, men The Times melder søndag at klubben ikke har noe plan om å bestemme seg for det ennå. Det skal være ventet at de heller lar sesongen spilles ferdig, og at man da gjør en evaluering for veien videre.

Les også: Mener ten Hag er sjanseløs på å beholde United-jobben: – Ikke i nærheten

Gazzetta dello Sport heller derimot bensin på bålet, for den italienske avisen skriver at Thiago Motta er pekt ut som erstatteren til ten Hag. Motta har gjort en fantastisk jobb med Bologna denne sesongen, og ligger på en kruttsterkt 4. plass for øyeblikket.

Football Insider mener å vite at Liverpool er i gang med prosessen om å tilby Trent Alexander-Arnold en ny lang og forbedret kontrakt. 25-åringen har slitt med skader den siste tiden, men har vært en viktig brikke for titteljagende Liverpool denne sesongen.

En saga mange nå begynner å se seg litt lei av er Kylian Mbappés framtidsplaner. Nå kan til og med hans bror, Ethan, stå foran et valg til sommeren. RMC melder at PSG har stoppet kontraktsforhandlingene med 17-åringen, og at kontrakten går ut i juni.

2024-04-07T10:04:21Z dg43tfdfdgfd