TIDLIGERE VERDENSMESTER I STRONGMAN SLåR UFC-MESTEREN OG SETTER VERDENSREKORD I SLAGKRAFT

Eddie Hall, tidligere verdensmester i strongman, bryter verdensrekordet i slagkraft tidligere holdt av UFC-mesteren Alex Pereira.

+ En kvinne trakasserer en ung kvinne på en restaurant på grunn av hennes miniskjørt, og videoen blir viral

Hall klarte å oppnå poengsummen 208,901 på ‘Power Cube’ og brøt verdensrekorden i slagkraft, som tidligere ble holdt av UFC-mesteren Alex Pereira.

For to uker siden slo Pereira Francis Ngannou med en poengsum på 191,796, men gleden varte ikke lenge. Hall overgikk hans slagkrafttest med over 10 tusen poeng.

Eddie Hall vant tittelen som Verdens Sterkeste Mann i 2017 før han forlot strongman-konkurransen. Hall venter på sin debut i MMA mot Mitchell Hooper siden arrangementet ble utsatt i februar.

Følgerne av “The Beast” roste idrettsutøverens prestasjon. ‘Rekordbrytere når de bryter rekorder er alltid som “det er bra”,’ spøkte en av dem. ‘Fyrer som bryter rekorder som om det ikke betyr noe,’ ironiserte en annen.

‘Han har ikke engang hatt en kampsporttime ennå og har allerede brutt rekorden for kraftigst slag,’ kommenterte en imponert fan.

Denne innholdet ble opprettet med hjelp av AI.

The post Tidligere verdensmester i strongman slår UFC-mesteren og setter verdensrekord i slagkraft appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T18:23:23Z dg43tfdfdgfd