TIRSDAGENS PREMIER LEAGUE-RYKTER

Tirsdagens Premier League-rykter

West Ham skal ha holdt forhandlinger med Sporting-trener Ruben Amorim, ifølge The Athletic. 39-åringen er en brennhet kandidat til å overta etter David Moyes som manager i londonklubben etter sesongen. Tidligere Wolves-manager Julen Lopetegui er en annen mann som vurderes sterkt av West Ham, melder The Telegraph.

Amorim har også blitt koblet med Liverpool og det kommer ulike rapporter om hvor vidt han fortsatt er aktuell for de røde. Teamtalk skriver at portugiseren fortsatt er en aktuell kandidat til å overta etter Jürgen Klopp til sommeren. Brentfords Thomas Frank skal være en annen manager som er aktuell for Anfield-klubben.

LES OGSÅ: Fikk samme behandling som Solskjær: – En farse!

Manchester Uniteds nye direktør, Jason Wilcox, kommer til å vurdere framtiden til manager Erik ten Hag, før klubben tar en endelig avgjørelse. Det har vært spekulert i at nederlenderen mister jobben etter sesongen, ifølge Telegraph. Skal vi tro Teamtalk er Brightons Roberto De Zerbi en favoritt til å overta på Old Trafford.

A-Nassr i Saudi-Arabia er interessert i å hente Manchester Citys Kevin De Bruyne, melder journalisten Rudy Galetti. Det er ventet at klubben vil kontakte den belgiske veteranen med tanke på en overgang veldig snart.

Arsenal og Manchester United jobber begge angivelig med en overgang for Crystal Palaces Michael Olise. Chelsea, Juventus og Manchester City har imidlertid også 22-åringen på blokka, hevder Football Insider.

Liverpool skal ha fulgt Sporting-spiss Viktor Gyökeres i jakten på forsterkninger til sommeren. Svensken har flere sesonger bak seg i engelsk fotball, før han dro til Portugal. Liverpool skal også ha en midtstopper på shoppinglisten for sommeren, ifølge HITC.

Manchester United skal trolig forsterke forsvaret før neste sesong og Everton-stopper Jarrod Branthwaite er en mann som er høyt ønsket på Old Trafford, skal vi tro Football Insider.

LES OGSÅ: Henning Berg rister på hodet av uttalelser: – Aldri

Tidligere Manchester United-keeper David de Gea kan være på vei tilbake i fotballen. Spanske Real Betis skal vurdere å gi 33-åringen et tilbud, melder Estadio Deportivo.

Thiago Silva kommer trolig til å forlate Chelsea etter den inneværende sesongen, ifølge Fabrizio Romano.

Crystal Palace legger planer for sommeren og Leicester-spiller Wilfried Ndidi er blant de londonklubben håper å signere før en ny sesong tar til, hevder Talksport.

Tyske FC Bayern følger nøye med på situasjonen til Barcelonas Frenkie de Jong før sommervinduet åpner, ifølge Sky Sports. Nederlenderen har lenge blitt koblet med Manchester United.

2024-04-23T05:09:07Z dg43tfdfdgfd