VEKKER REAKSJONER: MANCHESTER UNITED TOK REGNINGEN FOR FOTBALLFRUENE

Vekker reaksjoner: Manchester United tok regningen for fotballfruene

Flere ansatte i Premier League-klubben skal være misfornøyde etter at godene i forbindelse med finalen i FA-cupen ble tatt fra de. Ifølge Daily Mail skal kostnadskutt være bakgrunnen for at de som jobber i United ikke får billetter og reiseutgifter dekket, slik det har vært tidligere år.

Det er imidlertid ikke sparegrepet i seg selv som vekker reaksjoner internt, men snarere hva annet klubben har brukt penger på de siste dagene.

Spillernes koner og kjærester spiste nemlig en kostbar lunsj sammen nylig, der Manchester United sto for regningen. Kvinnene fikk også med seg «goodiebags» fra Harvey Nichols – et britisk luksusvarehus.

Det er denne prioriteringen som skal ha satt sinnene i kok internt på Old Trafford.

Les også: Zlatan åpner opp om familietilværelsen: – Ikke et luksusliv

Spiste på «posh» restaurant

Når City og United møtes til den prestisjetunge finalen i slutten av mai, får de ansatte kun én billett til oppgjøret og må betale 20 pund for bussen som skal frakte dem til Wembley Stadium.

«En e-post som ble sendt forrige torsdag som beskrev endringene, falt ikke i god jord hos personalet, og noen ble mer opprørt da de fikk vite at de andre halvdelene av Uniteds høyt betalte stjerner var ute til lunsj 24 timer senere, og at klubben tok regningen», skriver Daily Mail.

Avisen beskriver at fotballfruene spiste lunsj på en dyrere restaurant. April Francis, Anouska Santos og Claudia Pinto Lopes var blant de som møtte opp til det som blir beskrevet som en «fancy, sosial dag» av den britiske avisen.

Francis er Aaron Wan Bissakas kjæreste, mens Santos og Lopes er sammen med henholdsvis Luke Shaw og Diogo Dalot.

FORLOVET: Diogo Dalots partner, Claudia Pinto Lopes, var blant de som deltok på den United-organiserte lunsjen. Foto: Skjermdump Instagram (diogodalot)

Kutter tradisjonsrik tur

Flere partnere ble avbildet på vei ut fra lunsjen i Manchester. Dette skal angivelig være en av mange sammenkomster United arrangerer for spillerfruene gjennom året. Det fordi klubben ønsker å ivareta stjernene og deres nærmeste.

Les også: Blar opp millioner for Magnus Carlsen-historie

For øvrige United-ansatte skal det altså ha blitt kuttet i kostnadene. Deriblant turen til FA-cupfinalen, som skal ha vært en årelang tradisjon. Daily Mail hevder de ansatte beskriver dette som en fast utflukt og at de har sett på dette som en slags «takk for innsatsen».

Finalen spilles 25.mai klokken 16:00.

2024-05-03T21:05:40Z dg43tfdfdgfd