UNITED FANS TREKKER ET LETTELSENS SUKK ETTER CHELSEA KASTER SEG INN I KAMPEN OM BRASILIANSK SUPERSTJERNE

Manchester United fans var redde for at sjefene på Old Trafford ville begå en tabbe av Paul Pogba dimensjoner da det for en drøy uke siden kom rykter om at Neymar var på vei til klubben.

Neymar som nå er skadet har i lange perioder vært en problem for Paris Saint-Germain. Sett i historisk perspektiv vet vi at Manchester United virker som et forstørrelsesglass på superstjerner med problemer.

Les: Jack Butland klar for ny klubb etter å ha sett på sine lagkamerater i Manchester United spille fotball i et halvt år

Paris Saint-germain har allerede sagt farvel til supestjerner som Sergio Ramos og Lionel Messi ved sesongslutt og nå kan Neymar være på vei bort også.

Le10Sport melder at Chelsea har kontaktet PSG med tanke på offisielt å starte forhandlinger. – Det skal ha vært godt motatt av den franske storklubben som håper å kunne hente inn noe av rekordinvesteringen Neymar.

Hva som er tilstrekkelig for at de skal selge strides de lærde. Noen mener det holder med en halv milliard for 31 åringen, mens andre tror Chelsea (eller Manchester United) må bla opp en hel milliard. – Transfermarkt har satt verdien på Neymar til 70 millioner euro.

Les: Tottenham er svært interresert i Harry Maguire

2023-06-06T17:37:03Z dg43tfdfdgfd