VURDERER SAK MOT NEVILLE OG SKY SPORTS ETTER «MAFIA»-KOMMENTAR

Vurderer sak mot Neville og Sky Sports etter «mafia»-kommentar

Ifølge Daily Mail så vurderer Premier League-klubben Nottingham Forest å gå til sak mot mediegiganten Sky Sport i kjølvannet av «mafia»-kommentarer fra en av kanalens mest profilerte eksperter, Gary Neville.

Klubbens advokater skal ha formulert et brev som vil bli sendt til kanalen med Premier League-rettigheter i Storbritannia.

LES OGSÅ: Fikk samme behandling som Solskjær: – En farse!

«Mafia»-kommentar

Det var etter at Nottingham Forest la ut en melding på nettstedet X om dommer Stuart Attwell og hans angivelige koblinger til ligarival Luton, at Neville kom med utspillet som har skapt sterke reaksjoner i den gamle storklubben.

– Det er et utspill som passer en mafiagjeng. Jeg mener, hva i helvete prøver de på? Det er som et bortskjemt barn, det er flaut. Det de skriver der, de antyder at det er juks fordi VAR-mannen er Luton-supporter. Det er en skandale og de kommer til å måtte betale for det, sa Neville om meldingen fra Forest-leiren.

Det var i forbindelse med kampen mot Everton nylig at Nottingham Forest la ut meldingen via sine offisielle plattformer.

– Det er en ekstremt dårlig avgjørelse – tre straffer som vi ikke har fått – det kan ikke aksepteres. Vi har advart dommerforeningen om at VAR-mannen er Luton-supporter, men de byttet ikke. Tålmodigheten vår har blitt testet en rekke ganger nå. NFFC kommer til å vurdere hvilke tiltak som skal gjøres, skrev klubben i den aktuelle meldingen.

Forest kjemper mot blant andre Luton for å overleve i Premier League denne sesongen.

I oppgjøret mot Everton på Goodison Park endte det med et 2-0-tap, noe som betyr at det er svært jevnt i bunnkampen.

– Vil bli bøtelagt

Det er ventet at Forest vil bli bøtelagt av Det engelske fotballforbundet (FA) for å ha lagt ut meldingen om VAR-dommer Attwell underveis i kampen, selv om klubben senere har innrømmet at det var følelser som tok overhånd.

LES OGSÅ: Henning Berg rister på hodet av uttalelser: – Aldri

Forest på sin side har bedt FA om tilgang til all lyd fra kommunikasjonen mellom hoveddommeren og VAR.

Premier League-klubben, med tidligere dommer Mark Clattenburg i spissen, skal ha bedt dommersjef Howard Webb om å fjerne Attwell fra VAR-jobben før helgen, nettopp fordi Attwell skal ha koblinger til nedrykksrival Luton.

Det skal Forst ha fått nei på og ifølge Daily Mail skal Clattenburg opprinnelig ha akseptert den avgjørelsen.

Nottingham-klubben føler altså at de ved tre tilfeller skulle hatt straffe på Goodison Park og skal være sjokkert over at VAR-dommer Attwell i alle tre situasjonene anbefalte hoveddommer Anthony Taylor om å ikke peke på krittmerket.

2024-04-23T05:24:10Z dg43tfdfdgfd